Ha még nem lett volna elég a Despacitoból…

Tóth Eszter Fotó: youtube.com • 2017. július 24., hétfő •
Összegyűjtöttem nektek jó pár paródiát a témában.
Ha még nem lett volna elég a Despacitoból…

A 40 éves, Puerto Rico-i énekes Luis Fonsi valószínűleg maga sem gondolta, amikor felénekelte ezt a kissé középszerű, dallamos latin slágert, a Despacitot, hogy ilyen szintű lavinát indít el. A világ azonban valamiért úgy érezte, hogy ez az új Gagnam style, így futótűzként kezdett el terjedni a sláger, már minden rádió kétóránként egyszer lejátssza és a videómegosztón is több, mint kétmilliárd-hétszázezernél jár a nézettsége. Így természetes volt, hogy sorra készültek a feldolgozások és a paródiák is. Mi most a második kategóriát vesszük górcső alá, megkerestük nektek a net legnépszerűbb Despacito paródiáit szerte a világból.

 

Mike Bustos: I Wear Speedos | DESPACITO PARODY (Luis Fonsi ft.Daddy Yankee)

A kanadai születésű filipino énekes/zeneszerző/előadó már évek óta gyárt saját tartalmakat az internetre, nem kevés sikerrel. A művész ugyanis a bolondozás mellett több zenei díjat is besöpört és olyan előadókkal és világmárkákkal dolgozott együtt, mint Christina Aguilera, a Pussycat Dolls, a Walt Disney Pictures, a Netflix, vagy a Pepsi. Despacito paródiájában a fecske fürdőnadrágok iránti rajongásáról vall.

 

 

The Jackal: Gli EFFETTI di DESPACITO sulla GENTE

Az olasz srácok megőrülése már nem egyszer jött szembe velem a Facebookon. Miközben egy kis lepukkant Fiatban kocsikáznak, az általuk nagyon utált gigasláger a hatása alá vonja őket, és önkívületi állapotban énekelnek, táncolnak.

 

 

David Lopez - THIS BURRITO (Despacito Parody)

A mexikói, pornós műbajuszos srác szintén rajong, de ő nem az icipici fürdőnadrágért, hanem egy nemzeti ételért, mégpedig a burritoért, ami fűszeres, hasfájást okoz, de mégis a legjobb dolog a világon.

 

 

SINGING DENTIST'S COVER OF "DESPACITO" BY LUIS FONSI ft JUSTIN BIEBER

A nagyon kreatív Algériában élő fogorvos szintén ihletet kapott a latin sláger hallatán, és úgy gondolta elénekli nekünk, mennyire fontos, hogy ne hagyjuk ki a féléves fogorvosi viziteket.

 
 

No Money Lah! (Despacito Parody)

A koreai filmes csapat is felszállt a Despacito vonatra és elkészített egy paródiát, amiben azt ecsetelgetik, hogy ha kirúgnak és nincs pénzed, ne ess pánikba, hanem kezdj el Youtube videókat gyártani.  

 
 

CS:GO SONG - Despacito Parody (Rush B)

Az oroszok sem tétlenkedtek, elkészítették a saját, szesszel átitatott változatukat, amelyben azon kívül, hogy egy számítógépes játékkal játszanak egy tengerparton, jellegzetes orosz népviseletben, (papucs, zokni, szabadidőnadrág, usanka) a vodka alapanyagául szolgáló krumpliról értekeznek.

 

 

Despacito - Luis Fonsi ft. Daddy Yankee - Cats covers

Van egy csatorna, amin kizárólag olyan videók vannak, ahol macskák nyávogásának remixéből készítik el az épp aktuális slágereket. A Despacito is áldozatául esett ennek az alternatív művészeti ágnak.

 

Polgár Peti feat. Jolly Sandro: Despacito-Favorito paródia

Végül itt van a személyes kedvencem, a mi paródiánk, a magyaros virtust megannyiszor kifigurázó Polgár Peti előadásában. Habár ez elsősorban Jollynak, a magyar mulatós koronázatlan királyának a Despacito újragondolásának paródiája, azért még az eredetire is remekül reflektál.

 

Végig bírtátok hallgatni őket? Melyik a kedvenc?

 

közösség

további frisss

lap tetejére