GYŐZELEM: Magyarország - Feröer-szigetek 2-1

Szita Róbert tudósítása • 2015. október 08., csütörtök •
Sorsdöntő EB-selejtezőt játszott a magyar labdarúgó-válogatott. Feröer-szigetek csapata ellen a jó védekezés nem volt elég, egy magabiztos győzelemhez az eddiginél eredményesebb támadásokra, javuló labdatartásra, és több jó passzra is szükség volt. És sikerült, Böde duplájával, ha nehezen is, de győztünk. A Haladás kapusa, Király Gábor immár kilencvennyolcadszor védhette a magyar kaput.
GYŐZELEM: Magyarország - Feröer-szigetek 2-1

Magyarország - Feröer-szigetek 2-1 (0-1)

Magyarország: Király - Fiola, Juhász, Guzmics, Kádár - Nagy Á., Tőzsér (Németh K. 46) - Bódi (Böde 46'), Gera, Dzsudzsák - Nikolics (Priskin 75')

Feröer-szigetek: G. Nielsen – Naes, Gregersen, Nattestad, Davidsen – R. Joensen, S. Vatnhamar, Baldvinsson, Jakobsen (Justinussen 62'), Bartalsstovu – Edmundsson.

94' - VÉGE, GYŐŐŐZELEM, 2-1-re nyertünk hősies csatában. SZÉP VOLT, FIÚK!!!

90' - 4 perc a ráadás. Németh Krisztián lövését tornázza szögletre a vendégek kapusa. 

80' - Kellene még egy, hogy megnyugodjunk, de így is jók vagyunk. 

71' - BÖDEEEEEEE!!! Nikolics cselezget, majd a csereként beálló Fradi csatár még két feröeri kicselez, aztán gyilkos erővel szétlövi a hálót, 2-1!!!

63' - GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL! Ki más, mint Böde?! Kádár adja be, Böde ellép a védőjétől és átfejeli a ,,csodakapuson" is, 1-1!!!

55' - Nikolics lő, de ebből sem lesz semmi. 

49' - Böde helyzetet harcol ki, de G. Nielsen ezt is hárítja. Jó napja van a feröeri kapusnak. 

46' - Böde és Németh K. is a pályán!

45' + 2' - Vége az első félidőnek, az utolsó percben Dzudzsák cselezi ki a fél védelmet, lövése kipattan, majd Bódi fordul rá, de G. Nielsen ezt is védi. Füttyszó, a  hazai közönség Dárdait élteti. Ennél csak jobb folytatás jöhet. 

44' - Szabadrúgást kapunk, de Dzsudzsák lökete a kpuig sem jut el, a vendégek pedig hazafejelik a játékszert. 

40' - Hiába van sokkal többet nálunk a labda, nem vagyunk veszélyesek, a vendégek nagyon szorosan és stabilan védekeznek. 

30' - Fölényben játszunk, de ez még nem párosul helyzetekkel, Bódi lövését szedte fel a feröeri kapus. 

23' - Dzudzsák lő kapura, de G. Nielsen hárít. 

20' - Támadgatunk, de...helyzetünk sincs. 

11' - VEZET FERÖER!!! Hidegzuhany! Juhászt könnyedén becsapja Jakobsen, majd Király mellett rendkívül higgadtan bepasszolja a labdát, 0-1!

7' - Gera átadását Nikolics pörgete alig mellé. Nagy lehetőség volt. 

5' - Szöglet és lesen megálló Nikolics az első percek történése. 

20.46 - Kezdődik a meccs, mi támadunk!

Amennyiben Bernd Storck együttese itthon tartja a három pontot, már biztosan pótselejtezős helyen végez, de még számolgathat is, illetve nézheti a riválisok eredményeit. Adott esetben ugyanis megcsípheti az automatikus Eb-részvételt jelentő második helyet a csoportban, vagy lehet a csoportharmadikok legjobbja.

20.40 - Szólnak a Himnuszok, a mieink énekelnek!

20.35 - Itt vannak az összeállítások, Böde kimaradt! Hamarosan jönnek a csapatok is, most már ne menjenek sehová, online közvetítésünket mindjárt megkezdjük!

20.30 - A sportnapilap felhívására több mint tízezren voksoltak a ma esti sorsdöntő EB-selejtező előtt. Bár sokan azt hiszik, hogy a közvélemény sima győzelmet vár a magyar válogatottól a Feröer elleni Európa-bajnoki selejtezőn, a szavazásból kiderült, hogy az olvasók nagy része egyáltalán nem számít arra, hogy sétagalopp lesz a ma esti mérkőzés. A válaszadók több mint fele, 54 százaléka voksolt a szoros meccsen „valahogy majd csak kipasszírozzuk a győzelmet” opcióra. A Nemzeti Sport olvasói mindössze 30 százaléka vár sima magyar győzelemre. Összesen 13 százalék számol azzal, hogy nem nyerjük meg ezt a fontos mérkőzést.

20.25 - Jó estét, és hazai gólokban gazdag sportélményt kívánok minden kedves sportrajongó olvasónknak, sorsdöntő EB-selejtezőt játszik a magyar labdarúgó-válogatott. 

közösség

további frisss

lap tetejére