Fociztak a kézilabdázók

Szita Róbert - Tóth Arnold • 2016. január 06., szerda •
Ugróköteleztek, de még fociztak is Pukler Glóriáék a Kozma Szerszám – Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia első heti edzésein. Az NB I/b-be vágyó női kézilabda csapat megkezdte a felkészülést a bajnokság tavaszi idényére.
Fociztak a kézilabdázók

Hibátlan teljesítménnyel büszkélkedhetnek Bölöni Roland ,,lányai”, hiszen az NB II. északnyugati csoportjában eddig lejátszott valamennyi mérkőzést megnyerte a Kozma Szerszám – Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia felnőtt csapata. Ennek megfelelően mindenki jó hangulatban érkezett vissza a jól megérdemelt téli szabadságáról.  

Szinte mindenki teljesen egészséges, enyhe megfázással bajlódik egy-két játékosunk, de mindez nem befolyásolja a felkészülésünket. A teljes keret tagjaival januárban napi egy edzéssel készülünk az Egyetemi Sportcsarnokban és a kondicionáló teremben. Az első héten játékos edzéseket tartunk, ugrókötelezünk, labdás játékokkal, teremfocival melegítünk a keményebb edzésekre.

Aztán a második héten már komolyabb feladataink lesznek, hiszen kettő felkészülési tornán is részt veszünk a hónapban. Január 23-án, szombaton egy négycsapatos hazai rendezésű tornán láthatja a közönség először az új esztendőben a lányokat, majd a következő héten, január 30-án már Hajdúnánáson szerepel a csapat. Mindkét torna menetrendje még pontosítás alatt van, az biztos, hogy januárban hat felkészülési mérkőzést játszunk – tudtuk meg Bölöni Roland vezetőedzőtől. 

A két hét múlva megrendezendő szombathelyi tornán az NB I/b-s Nagyatád és Kozármisleny részvétele már biztos, a negyedik csapat kiléte még egyeztetésre vár. 

A bajnokság február 20-án folytatódik. 

közösség

további frisss

lap tetejére