Vezetett a Hali, de döntetlen lett a vége: Haladás - Vasas 1-1

Szita Róbert tudósítása - Fotó: Hornyák Emőke • 2015. szeptember 26., szombat •
A labdarúgó OTB Bank Liga tizedik fordulójában a kiesési zónában tanyázó Vasas csapatát fogadta a tabella második fokán álló Haladás. Gaál góljával a Hali vezetett, ám Kenesei egy eléggé vitatható tizenegyesből egyenlíteni tudott. A meccsről a frisss.hu online tudósított.
Vezetett a Hali, de döntetlen lett a vége: Haladás - Vasas 1-1

Haladás - Vasas 1-1

Haladás: Király - Angyal, S. Wils, Jagodics, Bosnjak - Fehér (Popin 77'), Nagy P., T. Wils, Németh M., (Medgyes 70') - Gaál (Gosztonyi 85'), Halmosi

Vasas: Nagy G. - Osváth, Grúz, Pajovics, Hangya - Czvitkovics (Kenesei 66'), Vukaszovics, Berecz - Könyves, Ubiparip (Pavlov 81'), Lázok (Vida 77')

90' + 3' - Vége a meccsnek. Megnyert meccset ad ki a kezéből a Hali, marad az 1-1.

90' - 3 perc a ráadás. 

88' - Kiegyenlít a Vasas! S. Wils a tizenhatoson belül Pavlov lábát eléri, tizenegyes. A büntetőt, ki más, mint Kenesei értékesíti, 1-1.

85' - Megélénkül a végére a játék, a Hali a másodikat, a Vasas az elsőt akarja belőni.

75' - Kenesei lövéséért hajlol le Király, közben Popin is beáll. 

65' - 4085 fizető nézi figyeli a helyszínen a meccset. 

62' - Bosnjak magánakciója végén a kapust találja el. 

60' - Játszik a Hali, a gól megnyugtatja Halmosiékat. 

52' - GÓÓÓÓÓÓÓÓÓL! VEZET A HALADÁS! GAÁL BÁLINT! Halmosi keményen rászúrja a labdát, Nagy G. kiüti, de az érkező Gaál lövése ellen már nincs ellenszer, 1-0!!!

46' - Kezdődik a második játékrész, egyelőre nincs csere. 

45' - Nem hosszabbít a játékvezető, igaz, hogy oka sem volt rá, kiegyenlített játék zajlik, talán a szombathelyiek többet birtokolják a labdát. Szerintem hiányzik Popin. 

40' - Sok az apró szabálytalanság, így megannyi játékmegszakítás tördeli a meccset. 

34' - Kicsit megrázza magát a Hali, és már ott a helyzet, Nagy Patrik lő fölé. 

30' - A vérmesebb szurkolók már méltatlankodnak, veszélyes helyzet nélkül telt el az első 30 perc. 

19' - Tetszetős szombathelyi akció végén Németh Márió lövése nem okoz gondot a Vasas kapusának. 

14' - Bosnjak bedobása a kapufára pattan. 

10' - Meddő mezőnyjáték zajlik, egyik csapatnak sincs helyzete. 

5' - Németh M.- Angyal akció végén Fehérhez pattan a játékszer, de a lövés mellé száll.

1' - Halmosiék indítják útjára a labdát.

17.58 - Jönnek a csapatok, a Haladás nagyon szép, új mezben szerepel. Hajrá Hali!

17.50 - Itt vannak az öszeállítások, a hazaiaknál elég meglepő módon Gosztonyi és Popin is kimarad, Fehér és Gaál ugyanakkor kezdő lesz, a fővárosiaknál Czvitkovics újra kezdő, Novák Csanád helyett viszont a szerb Ubiparip kap lehetőséget. 

17.40 - Egy-két érdekesség a krónikákból: közelítenek a százhoz a csapatok: eddig 98 élvonalbeli bajnokin mérkőzött meg a két csapat, az örökmérleg a házigazda Haladás szempontjából 21–29–48.
A Vasas legutóbb 2009-ben nyert élvonalbeli bajnokit a Haladás otthonában. A legutóbbi hat, Rohonci úti összecsapásból ezt az egyet nyerték meg a fővárosiak. Viszonylag szoros mérkőzéseket játszott mindig is a két csapat Szombathelyen, háromgólosnál nagyobb különbségű győzelem egy sem akadt 1942 óta.
Ma este kiderül, folytatódik-e a Haladás veretlenségi sorozata? A szombathelyiek immár nyolc bajnoki mérkőzés óta nem találtak legyőzőre. Ilyen hosszú jó szériája legutóbb 2012 novembere és 2013 áprilisa között volt a Halinak (8 veretlen mérkőzés, a sorozatot a Videoton törte meg). Nyolcon túl legutóbb 2010-ben járt a Haladás (11 mérkőzéses veretlenség).
A Vasas legutóbbi négy bajnokijának mindegyike csupán egy gólt hozott. A Vasas háromszor kikapott, egyszer nyert. 2012. április 21. óta nem játszott döntetlent az NB I-ben az angyalföldi gárda.

17.30 - Jó estét, és Hali-gólokban gazdag sportélményt kívánok minden kedves olvasónknak. Hamarosan Haladás - Vasas meccs következik. Most már maradjanak velünk. 

kapcsolódó galéria


közösség

további frisss

lap tetejére