Foci EB előtt (4.): már csak 1 nap és szurkolhatunk

Szita Róbert - Fotó: Hornyák Emőke • 2016. június 09., csütörtök •
Király Gáborék pontokat szereznek majd a csoportmeccseken – ezt várja a pénteken startoló labdarúgó Európa-bajnokságon szereplő magyar válogatottól Jagodics Márk, a Haladás középső védője.
Foci EB előtt (4.): már csak 1 nap és szurkolhatunk

Negyvennégy esztendő után szerepel újra az öreg kontinens bajnokságán a magyar válogatott. A Haladás labdarúgóinak véleményére voltunk kíváncsiak, vajon a szombathelyi zöld-fehérek mit várnak Királyék szereplésétől. Először Jagodics Márk véleményét adjuk közre.   

Nagyon nagy a várakozás előzi meg a mieink szereplését, és sokan sikerre éhesek. Szerintem azonban már a kijutás is nagy eredmény volt, annak ellenére, hogy megemelt létszámmal rajtol az EB. Szerintem nem szabad nagy elvárásokat megfogalmazni, ugyanakkor abban is biztos vagyok, hogy nem lesz kudarcos a szereplés. A magyar válogatott bármelyik csoportbeli ellenfelét képes lesz megszorongatni, sőt én úgy vélem, hogy pontokat is szerzünk majd – nyilatkozta honlapunknak a Hali 24 esztendős labdarúgója. 

Számomra óriási megtiszteltetés, hogy egy csapatban szerepelhetek a magyar labdarúgás élő legendájával a válogatottsági rekorder kapussal, Király Gáborral. Ő az a pont a magyar csapatban és a Haladásban is, aki össze tudja tartani az együttest, és példát tud mutatni bármelyik magyar labdarúgónak. Gábornak külön is drukkolok – tette hozzá Jagodics, aki szerint francia-belga döntő lesz az Európa-bajnokságon. 

A magyar válogatott már elutazott Franciaországba, holnaptól pedig már szurkolhatunk is, hiszen az EB péntek este a francia-román nyitómeccsel startol, a magyarok pedig kedden, az osztrákok ellen kezdik meg a csoportküzdelmeket.   

 

közösség

további frisss

lap tetejére