Facefood Bistro – Válaszd az eredetit!

frisss.hu Fotó: Hornyák Emőke, Facefood Facebook • 2015. december 30., szerda •
Ez az igazi amerikai életérzés Szombathelyen.
Facefood Bistro – Válaszd az eredetit!

A Facefood ajtaján belépve olyan érzésünk támad, mintha egy igazi amerikai bisztróba csöppentünk volna. A falakról képregény és akcióhősök néznek vissza, a padló tipikusan sakktábla mintás, beljebb puffos, elterülős, beülős helyek, vagyis szín tiszta Amerika. Ahogy az étlap is ezt mutatja: burgerek, steakek, pizzák, hot dogok, csirkeszárnyak, valamint Dél-Amerikai ételek adnak okot arra, hogy elmerüljünk az ízek világában. Minden a legjobb minőségben, saját fűszerkeverékkel, házi szószokkal készül. Ha valaki azt gondolja, ez egy szokásos gyorsétterem, az téved!

A hamburgerhúsok 100% mangalica, csirke, hal (tőkehal, lazac), sertés, marha vagy ún. angus marha húsból készülnek, a bucikat saját recept alapján sütik. Változatos összeállítású hamburger közül lehet választani, de te is kedvedre variálhatod az összetevőket, hogy megtalálhasd a kedvenced!

A kalandvágyóknak van egy jó hírünk: a Facefoodban kapható a város legnagyobb hamburgere! A több emelet magas, minden összetevőjével (csak a hús egy kiló) együtt összesen két kilós ízorgiára eddig már többen beneveztek. Ugyanis ha valaki lebírja gyűrni 20 perc alatt, nem kell kifizetni az árát. A rossz hír, hogy eddig még mindenkin kifogott. De talán…

 

Olyan amerikai különlegességeket is lehet itt kóstolni, mint a corn flakes-es vagy BBQ-s csirke, de ha nem ettél még kengurut, krokodilhúst esetleg angus steaket akkor most a Facefoodban kipróbálhatod!

A többféle vastagtésztás pizzát helyben sütik, változatos feltéttel. Ahogy Amerikában, így itt is kaphatóak Dél-Amerikai finomságok: fajitas, wrapp, qeusedillas és burritó. A paleo táplálkozás hívei is nyugodt szívvel ellátogathatnak a Szent Márton utcai mini Amerikába, hiszen paleotésztából is készítenek minden ínyencséget.

Nagy kedvencek továbbá a különböző összeállítású tálak, mint a fish&chips, a chicken&chips, a paleo vagy bistro tálak. Az édesszájúak pedig juharszirupos, több ízű amerikai palacsinta, áfonyaöntetes sajttorta és brownie kínálat közül választhatnak.

Ne feledd, válaszd mindig az eredetit!

 

Elérhetőség:

9700, Szombathely, Szent Márton u. 16. (bejárat a piac felől is)

Tel: +36 70 513 53 73 vagy +36 94 951-800

www.facefoodbistro.hu

Nyitva tartás:

Hétfő - Csütörtök: 10.00 - 23.00

Péntek - Szombat: 10.00-01.00

Vasárnap: 10.00 - 23.00

kapcsolódó galéria


közösség

további frisss

lap tetejére