Ezek a legmakacsabb csillagjegyek

Szerző: frisss.hu/nlcafe - Fotó: pexels.com • 2017. augusztus 18., péntek •
Nem adják meg egykönnyen magukat. Te is köztük vagy?
Ezek a legmakacsabb csillagjegyek

A különböző csillagjegyek, eltérő vérmérséklettel és tulajdonságokkal rendelkeznek. Vannak, akiket szinte kenyérre lehet kenni, mások hidegek, forrófejűek vagy akaratosak.

Íme azok, akik bármi történjék, akkor is kötik az ebet a karóhoz:

A Vízöntővel szinte lehetetlen újrakezdeni

A Vízöntő gyakran elrejti mások elől az érzéseit, mindig a legszimpatikusabb oldalát igyekszik mutatni. Nagyon intelligens és hamar észreveszi, ha valaki anélkül ítélkezik felette, hogy jobban megismerte volna. Ekkor azonban nincs kegyelem! Bizalmatlan és bántóan nyers lesz azzal, aki a hiúságát megsértette. Gyakran nem ad új lehetőséget a „hiba” helyrehozására.  

A Bak nem enged az elveiből

A Bak alapvetően nyugodt jegy, de amikor épp egy kis magányra vágyik, akkor jobb távol maradni tőle. Bár megbízható és stabil, eszeveszetten ragaszkodik az elveihez és a szokásaihoz. Ha ezeket kikezded, akkor hatalmasat robban! 

Fotó: pexels.com

A Bikánál jobb, ha nem húzod ki a gyufát

Bár kívülről végtelenül nyugodtnak tűnik, nem olyan egyszerű kijönni vele. Ha valamivel felidegesíted, olyat kapsz tőle, hogy azt biztosan nem teszed zsebre. A csillagjegy szülöttei mereven ragaszkodnak az elveikhez, szinte lehetetlen küldetés jobb belátásra bírni őket. 

A Kos elképesztően önfejű

Hamar kijön a sodrából, ha valaki/valami gátolja abban, hogy érvényesítse az akaratát. Szeret küzdeni. Ha valamit a fejébe vesz, azt megpróbálja minden áron véghez vinni. Hiába figyelmeztetnéd arra, hogy a terve eleve halálra van ítélve, inkább hagyd rá, mert úgysem hallgatna rád.  

via
 

közösség

további frisss

lap tetejére