Ez a te appod, ha utálod az ismeretlen számos hívásokat

Frisss/ripost - fotó: pixabay, ripost • 2017. április 12., szerda •
Végre egy forradalmi újítás, amely bizonyára mindenkinek a tetszését elnyeri.
Ez a te appod, ha utálod az ismeretlen számos hívásokat

Egy rendkívül bosszantó jelenséggel találkozhatunk nap, mint nap. Mobiltelefonunkat rendszerint ismeretlen számról csörgetik meg. Aztán rajtunk múlik, hogy felvesszük-e a telefont, hogy kiderüljön ki és miért keresett?

Előfordul, hogy céges számról csörgetnek meg, esetleg felmérést készítenek velünk, vagy beutalót nyertünk egy jó hírű wellness központba. Igaz, ehhez egy előadást kell végigülni. Sajnos az ilyen jellegű hívások ellen nincs mit tenni. Vagy mégis...? Hosszú évek óta dolgoztak a megoldáson, hogy olyan applikációt telepíthessünk készülékünkre, amely orvosolni tudja a fent említett problémát. Úgy fest, hogy megérte várni, mert piacra dobtak a fejlesztők egy megfelelő szoftvert.

Az applikációt Android, iOs rendszerrel ellátott valamint Windows Phone készülékkel is használhatjuk. A Truecaller elnevezésű program nem kínál többet, mint amit a neve is sejtet. Nincs többé álarc mögé bújás, sem rejtett számról indított hívás.

A telepítés és a regisztrációt követően nincs más dolgunk, mint hátradőlni. Az applikáció másodpercek alatt azonosítja a másik felet és meg is jeleníti nekünk. Ezután lehetőségünk van a bosszantó és kéretlen hívókat akár le is tilthatjuk. Extraként pedig nyomon tudjuk követni, hogy ki az, akit hívhatunk, ki az aki ki van kapcsolva, vagy épp mással telefonál. 

via ripost

közösség

további frisss

lap tetejére