Évzáró és játszótér avató a Neumannban

frisss.hu Fotó: Tóth Arnold • 2016. június 21., kedd •
A Neumann János Általános Iskola tanulóinak is elkezdődött a vakáció.
Évzáró és játszótér avató a Neumannban

Kedd délután a neumannosok is megkapták a bizonyítványokat, és a tanévzáróval kezdetét vette a vakáció. A nyári szünet előtti utolsó pillanatokban azonban az iskola új játszóterét is felavatták, amit testnevelés órákon is tudnak majd használni a diákok. 

Az évzárón kiderült, a legjobb átlaggal végző osztály a 3.A lett, valamint több kitűnő tanulót is megdicsérhetett az igazgatónő. A kiemelkedő tanulmányi eredmények mellett a pedagógusokat is díjazták, majd a játszótér avatása következett.

Illés Károly alpolgármester, Csapó Erzséber, igazgató és Fodor István, a szombathelyi tankerület vezetője

Csapó Erzsébet, az intézmény igazgatója a frisssnek elmondta, már nagyon régen vágytak rá, hogy legyen egy játszótere az iskolának, ami nem csak azért kellett, hogy a szabadidőt minél jobban eltölthessék a diákok, hanem azért is, mert az adottságaink a mindennapos testneveléshez elég szűkösek. Ez a játszótér úgy lett megtervezve, hogy a 6 évestől a 14 évesig mindenkit kiszolgáljon. Ezen az erőnléti elemektől kezdve az ügyességi részekig minden található, így testnevelés órákat is lehet itt tartani. Az iskola alapítványának és az önkormányzat támogatásával valósították meg a játszóteret.

kapcsolódó galéria


közösség

további frisss

lap tetejére