Értékes érmekkel és helyezésekkel gazdagodtak a Pro- Art TSE táncosai

frisss.hu • 2015. október 27., kedd •
Szombaton Nagykanizsán rendezték meg az V. Eraklin Kupa táncversenyt, amely az E országos bajnokságnak és az U21 Tíztánc Magyar bajnokságnak is otthont adott.
Értékes érmekkel és helyezésekkel gazdagodtak a Pro- Art TSE táncosai

A képen balról jobbra: Oláh Dániel-Pénzes Sára, Herczeg Attila edző, Vass Virág-Al-Hakim Kerim, Novák Csenge-Oláh Kristóf

Különleges élményben volt része a táncosoknak, hisz a csodásan feldíszített sportcsarnokban a Lobo Latino zenekar élőben szolgáltatta a versenyhez a zenét. 
Délelőtt klubközi versenyeket rendeztek, délután pedig az országos bajnokságok résztvevőié volt a parkett.
A Pro- Art TSE táncosai közül néhányan életük első országos bajnokságán vettek részt, ahol az ország minden részéből érkezett párosok népes mezőnyében nagyon szép helyezéseket értek el.

A képen balról jobbra: Takács Csaba-Kótai Eszter, Herczeg Attila edző, Enger Felícia-Hell István

Junior I E kategóriában az Oláh Dániel- Pénzes Sára kettős standard táncokban 25 indulóból a 9. , míg latin táncokban a 30-ból, a 11. helyen végzett.
Senor I E latin kategóriában Takács Csaba- Kótai Eszter ezüstérmet szerzett.
Senor II E standard kategóriában a Hell István és Enger Felícia bronzérmet, míg latin kategóriában épp csak lemaradva a dobogóról a 4. helyet szerezték meg.

A klubközi versenyek is tartogattak izgalmakat. A standard táncokban debütáló Al- Hakim Kerim és Vass Virág junior II C kategóriában a 6., míg latin táncokban a 4. helyezést érték el.
Oláh Kristóf és Novák Csenge junior II D standard táncokból pedig egy bronzéremmel lett gazdagabb.
A táncosok nem pihennek, hiszen a szezon folytatódik tovább a 2 hét múlva Algyőn megrendezett D országos bajnoksággal.

 

közösség

további frisss

lap tetejére