Diákjai védik a korrupciós ügybe keveredett tanárt

vkriszti • 2015. január 15., csütörtök •
Volt és jelenlegi dákjai szerint is csak egy rosszul értelmezett tréfa, amit a videón láthatunk. Szó sincs itt arról, hogy pénzért jobb jegyeket adott volna, csak aki előbb bevitte az osztálypénzt, az kapott némi haladékot a házi feladat beadására. Akármi is legyen az igazság, majd a KLIK vizsgálatából kiderül.
Diákjai védik a korrupciós ügybe keveredett tanárt

A felvétel még decemberben készült, és nem tudni hogyan került ki a netre. A diák már akkor megmutatta az igazgatónak a felvételt, aki fel is szólította Szoporit, hogy hagyjon fel ezzel a módszerrel. Ha nem kerül ki a médiához az anyag, akkor már rég elavult volna az ügy. 

A diákok, akiket egykor tanított, vagy most is tanít, nem hagyták szó nélkül a média latolgatásait, és teljes mellszélességgel kiálltak a tanár mellett. 

"Sosem gondoltam volna, hogy ezt az embert valaki le akarná így járatni! Nekem ő volt a legkedvesebb osztályfőnököm, sokat segített az embernek! Sokat viccelődött velünk, de úgy gondolom a tiszteletet megadtuk mindig! Segített sokszor sok mindenben! Kitartás tanár úr!" - írta egy volt diákja.

"(...)Fontosnak tartom közölni, hogy Szopori Tanár Úr, nem jobb jegyeket nem ígért a pénzért, nem költötte magára!!! Semmi ilyesmi. Aki akarta befizette az osztálypénzt, így egy héttel kitolta a házi beadásának határidejét, illetve egy hónappal előre járt az osztálypénz befizetésében. Nyert magának egy hetet, és ráért félretenni.... Ez minden!!!" - írta egy, az osztályába járó, diák a legnépszerűbb közösségi oldalon.

A KLIK továbbra is vizsgálatot folytat az ügyben.


 

közösség

további frisss

lap tetejére