Horoszkóp: Csillagjóslás kedden is!

vkriszti-nlcafe.hu • 2014. október 28., kedd •
A Rákok ma sokat kérnek bocsánatot, az Ikreknek nem a kedd a legszerencsésebb napja. Önnek mit mond a horoszkóp?
Horoszkóp: Csillagjóslás kedden is!

Kos: A titkok és a titkos projektek napja lesz a kedd. Ma sokat jársz a „titkosban”, és sok mindent próbálsz eltitkolni mások elől. Persze a nagy titkolózásnak könnyen lehet az a vége, hogy a dolgok mégiscsak kiderülnek, ezért jó lenne, ha lenne valamilyen titkos alternatívád arra az esetre is, ha valaki megkérdezi: Mivel foglalkozol mostanában olyan sokat. Tudod: sokakat érdekelnek a titkaid ma is.

Bika: Lehet, hogy nem te leszel a legnépszerűbb ember ma, de talán nem is kell arra törekedned, hogy megnyerj egy népszerűségi versenyt. Ma érdemes lesz végiggondolnod azt, hogy akinek látszólag veled van problémája, annak valójában kivel is van baja. Veled? Vagy magával? A válasz nem meglepő: természetesen magával, te csak tükröt tartottál elé. Ezt jó lesz észben tartanod a sértődés helyett.

Ikrek: Lehet, hogy nem ez lesz a legsikeresebb napod az életedben. Talán nem ma leszel a legkövetkezetesebb. És esetleg pénzből is többet költesz, mint szeretnél. Hogy akkor mégis mi lesz jó ebben a napban? A szeretet. Komolyan: Most több szeretetet adsz és többet kapsz, mint amennyit máskor szoktál. Egyszerűen csak engedd, hogy a szeretet áramoljon, és megjavítsa azokat a dolgokat, amik épp elromlanának.

Rák: Nem kell mindenért elnézést kérned. Mintha ma a bocsánat az elnézést és a a sajnálom lennének a legtöbbet használt szavaid. Ne értsd félre, bocsánatot kérni természetesen szép dolog. De az már egy kicsit talán túlzás, ha mindig, mindenért bocsánatot és elnézést kérsz. Azért is, ami messze nem a te hibád, és amiben teljesen ártatlan vagy. Ma tudatosítsd magadban, hogy nem vagy bűnös, nem kell megbocsátásért könyörögnöd.

Oroszlán: Egy kicsit talán erősebb szavakkal fogalmazol, egy kicsit talán erősebb árnyalatokat használsz, mint máskor. Ennek meg is lesz a hatása: Ma mindenki könnyebben megérti amit mondasz. És persze talán ők maguk is látványosabb, erősebb reakciókkal reagálnak rád. Ez teljesen természetes. Nem kell meglepődnöd, vagy megsértődnöd. Egyszerűen csak fogadd el: az erős közlés erős reakciókat vált ki.

Szűz: Talán eltéved egy.egy mondatod kedden. Egy kicsit olyan, mintha nem mindig az hallaná meg a mondanivalódat, akinek azt szánod. Ebből aztán olyan kalamajkák lesznek, mint egy klasszikus francia vígjátékban. Ha nem bírod jól a keveredést, akkor talán kicsit kellemetlen lesz a helyzet. Ha azonban tudsz nevetni a félreértéseken és nem veszed azokat halálosan komolyan akkor jó napod lesz.

Mérleg: A Mérlegek talán kicsit jobban szeretik a hasukat kedden, mint az indokolt lenne. Ma különös vonzalmat érezhetsz minden olyan étel iránt amelyről azt gondolod, hogy nem lenne szabad megenned. Bizony, ami tilos, az mindig sokkal vonzóbb, és ma ezt tapasztalhatod meg (talán nemcsak az étkezésben). Érdemes ma egy kicsit lazábban értelmezned a szabályokat, és egy kicsit több kényeztetést megengedned magadnak.

Skorpió: Kedden úgy érzed, hogy valakik észre sem bóvesznek, mintha átnéznének rajtad, vagy csak a munkádat fitymálnák le. Természetesen megértem, hogy ez a helyzet számodra egy kicsit sértő. De kérlek, gondolj bele, hogy vajon tényleg megtettél-e mindent (vagy legalább bármit is) annak érdekében, hogy felfigyeljenek rád? Ha nem, még nem késő most elkezdeni odatenni magadat – és az elismerések sem maradnak majd el.

Nyilas: A szerelemben az a jó, hogy az kölcsönösségen alapszik. Mindig. Ha nem alapszik kölcsönösségen, akkor az nem szerelem. Azaz, ha ő nem látja a te nagyszerűségedet, vagy észre sem vesz téged, akkor eljön a búcsú ideje a számotokra. Ha azonban ugyanúgy rajongotok egymásért akkor a mai napon mélyülhet a kapcsolatotok. Ne felejtsd el: A kedd vízválasztó lehet a számotokra, még akkor is, ha ez a nap látszólag unalmas.

Bak: Olyan sokan szeretnének egy kicsit csenni az energiáidból. Olyan sokan szeretnék, hogy felfigyelj rájuk. Olyan sokan szeretnék, hogy babusgasd őket, és hogy segíts rajtuk. Igen, ezzel te is tisztában vagy. Amivel azonban talán nem vagy tisztában az az, hogy segítségre először is neked van szükséged. Te csak akkor tudsz segíteni másoknak, ha te magad jól vagy. Ha nem vagy jól, akkor sajnos segíteni sem tudsz.

VízöntőAz apró tárgyak okozzák a legnagyobb örömöt neked kedden. Ma olyan apró ajándékokat, olyan apró tárgyakat kaphatsz valakitől, amelyek megváltoztathatják az életedet. Lehet, hogy nem is számítasz ezekre az apróságokra, és az is lehet, hogy már régóta vársz rájuk. Ez teljesen mindegy. A lényeg az, hogy amit ma neked adnak, azt fogadd el, vigyázz rá, őrizd meg, és jól használd, hogy sokaknak szerezzen örömet.

Halak: Nem az a feladatod, hogy hagyd, hogy mások megbántsanak. Ma valaki minden ok nélkül megpróbál megsérteni. Akkor jársz el bölcsen, ha ezt fel sem veszed. Ebben nagy segítségedre lesz, hogy rengetegen vannak körülötted, akik pont a keddet választják ki arra, hogy pozitív visszajelzéseket adjanak neked. Ma végezz el egy feladatot: Írd össze, ki milyen módon fejezi ki a háláját és szeretetét feléd.

közösség

további frisss

lap tetejére