Családi nap a szombathelyi iQornál

T.A. Fotó: Hornyák Emőke • 2016. június 05., vasárnap •
Beszélgető – szórakozó munkatársak, hátizsákos ügyvezető és kergetőző gyermekek. Ez a szombathelyi iQor cég családi napja. Így is lehet munkatársakkal bánni. - Napjainkban ez már a jelen – jegyezte meg Pajor Attila ügyvezető.
Családi nap a szombathelyi iQornál

Blues zene szól a színpadon játszó amatőr zenekartól, egymással békésen sörözgető – eszegető munkatársak, a füvön egy hátizsákkal átszaladó ügyvezető, tűzoltó kocsi mellett szórakozó gyermekek és néhány hagyományőr íjász – ez nem egy amerikai film díszlete a „Hogyan kell munkatársainkkal bánni” című filmből, ez Szombathelyen a mai magyar valóság.

A vasi megyeszékhely iQor nevű cége az nem (csak) munkahely, az egy közösség – jelentette ki a Frisss.hu-nak adott interjújában Pajor Attila ügyvezető. S hogy mennyire nem a levegőbe beszél, a Szombathelyen immár évtizede jelen lévő és 1300 munkatársat foglalkoztató cégen belül 13 klub működik, a horgászoktól kezdve a kártyásokon, fotósokon és többek közt a zenészeken át egészen a kosár- és moziklubig bezárólag.


Évente három alkalommal tartunk a családi naphoz hasonló nagyságrendű programot, utóbbi mellett egy farsangot és egy sportnapot is – mondta az ügyvezető. Pajor Attila hangoztatta, a munkatársak komoly értéket állítanak elő az – amerikai tulajdonú – üzemben, a legkevesebb, hogy ebből vissza is kapjanak valamit közösségi rendezvények keretében. A programok jellegét a cég keretein belül működő sport és kulturális bizottság állítja össze.
Hangsúlyozom, hiába az 1300 munkatárs, cégünk úgy tekint a közöségre, mintha egy családi vállalkozásban dolgoznánk – jelentette ki az iQor ügyvezetője.

Az amerikai vállalat elektronikai területen dolgozik, szolgáltatásait szerte Magyarországon és Európában is viszontláthatják az emberek. – Ha valaki például bemegy az egyik műszaki áruházba, az ott működő Okospont is iQor „termék” – tette hozzá Pajor Attila.

kapcsolódó galéria


közösség

további frisss

lap tetejére