Családban élni jó! – Családi Nap Bögötén

vkriszti • 2015. március 04., szerda •
A Vas Megyei Család, Esélyteremtési és Önkéntes Ház és a bögötei GYEREHÁZ IKSZT közös szervezésében és a szombathelyi Új Nemzedék Plusz Kontaktpont Iroda együttműködésével valósul meg március 7-én Bögötén a Családi Nap.
Családban élni jó! – Családi Nap Bögötén

Az egész délutánt felölelő programsorozat egy mottó köré épül:

„A család, igen, a család. A legfontosabb, a „döntő” hely, ahol egy erkölcs, egy vallás, egy nép, egy nyelv, egy haza megmaradhat vagy elveszhet. Ahol a legelemibb szinten a legősibb mérleg működik.” /Bertók László/

A szervezők olyan programokat válogattak össze, ahol kicsik és nagyok együtt alkothatnak. Ilyen lesz például a kézműves foglalkozás, ahol természetes anyagok felhasználásával készíthetnek ajándékokat, díszeket.

A vidám játékok mellett előadásokon is részt vehetnek az érdeklődők. A cél, hogy felhívják a figyelmet a család, mint egység jelentőségére és szerepére. Hiszen minden nehézségekkel küzdő szülő és gyermek mögött is ott áll a család, ami akár szerepet is játszhat a problémák kialakulásában, de ami még fontosabb, hogy azok leküzdésében is nagy erőforrás lehet.

Részletes program:

közösség

további frisss

lap tetejére