Barcelona-Juventus előtt: Buffon szexszel készült a döntőre

SzR • 2015. június 06., szombat •
Rengeteg edzés, elszántság és jó szex, ez a titka Gianluigi Buffonnak (37), a Bajnokok Ligája szombat esti döntőjére készülő Juventus futballkapusának. Vajon elég lesz ennyi Messiék ellen?
Barcelona-Juventus előtt: Buffon szexszel készült a döntőre


fotó: Profimédia Reddot

Olasz tudósok megállapították, hogy a szex után a sportolók agresszívebbek lesznek. Az olasz válogatott játékos remek formában van, főszereplője a sorozatban negyedik bajnoki címét begyűjtő, a BL-ben a döntőig jutó torinóiaknak.

Buffon és a jövő
Ha mentálisan és fizikailag továbbra is minden rendben lesz velem, akkor garantálom, hogy néhány évig még a legmagasabb szinten tudok teljesíteni. Az a célom, hogy akár negyven esztendősen is én legyek az első számú kapus – utalt arra nemrégiben Buffon, hogy az akaraterején nem múlhat a sikeres folytatás.

Buffon és a szex
Az olasz kapus lelki nyugalmán sem múlik semmi. Ugyanis ahhoz, hogy felvegye a fiatalabb riválisokkal a versenyt, nemcsak a futballpályán tesz meg mindent, hanem a magánéletében is. A hírek szerint a zöld gyepen ugyanúgy klasszisteljesítményre képes, mint az ágyban. A világbajnok focista új barátnőjével, Ilaria D’Amicóval (41) meglehetősen aktív szexuális életet él. Képtelenek betelni egymással, a szomszédok viszont ennek kevésbé örülnek. Állítólag naponta többször szerelmeskednek, s bizony a „hangzavar” megviseli a közelben lakók idegeit.
Nincsenek tekintettel senkire, a gyerekeknek is végig kell hallgatniuk szexuális együttléteiket. Nagyon kellemetlen ez nekünk – mérgelődött az egyik szomszéd, aki a rendőrségen feljelenést tett csendháborítás miatt.
Buffon tavaly vált el a feleségétől, a szlovák modell Alena Seredovától (36), s a szexi tévériporterrel, Ilariával azóta már össze is költözött.
Egyébként a magánéletben és a pályán nyújtott „emlékezetes” teljesítmény összefügghet – olasz tudósok megállapították, a szex után a szervezetben emelkedik a tesztoszteronszint, ennek eredményeképpen a sportolók agresszívebbek lesznek a pályán, bátrabban belemennek a párharcokba. A sportoló sokkal többet tud kihozni magából egy jó szeretkezés után – mondta Emmanuele Jannini (55), a kutatást vezető orvos.

Buffon és az esélyek
Gianluigi Buffon a jó szexuális felkészítés ellenére sem túl optimistán tekint a szombati Bajnokok Ligája elé. A Juventus veterán kapusa szerint ha a papírformát vesszük, akkor az olasz bajnok és kupagyőztes klubnak szinte semmi esélye sincs a győzelemre.
A világbajnok talján hálóőrt a szombati BL-döntő esélyeiről kérdezték az újságírók. Gigi Buffon szerint nem mond igazat, aki szerint a két csapat egyenlő játékerőt képvisel.
- Ez a Barcelona iszonyatosan erős, több olyan világklasszisa is van, akik egyenként is eldönthetik a találkozót. Lionel Messit például képtelenség megfogni. Vele kapcsolatosan abban reménykedhetünk, hogy rossz napot fog majd ki. Ami az esélyeket illeti, egyértelműen a katalán gárda a favorit. Nekünk talán még 35 százalék sanszunk sincs – vélekedett Buffon.

A múlt és a remény
Az olasz sportsajtó ugyanakkor reménykedik, és miért is ne reménykedne. Elvégre volt már rá példda, hogy egy talján csapat legyőzte a gránátvörös-kékeket a Bajnokok Ligája döntőjében, holott a finálé előtt egyértelműen a Barca volt a favorit: 1994-ben a Milan egy emlékezetes meccsen Massaro duplájával és Szavicsevics, valamint Desailly góljával 4-0-ra lemosta a pályáról a Sztojcskov-Romario-Ronaldo Koemen nevével fémjelzett Barcelonát.

A jelen
A Barcelona-Juventus Bajnokok Ligája döntőre szombat este 20 óra 45 perctől kerül sor. A finálénak a berlini Olimpiai Stadion ad otthont.

 

közösség

további frisss

lap tetejére