Az eMonsteRoller megérkezett Vas megyébe (is)

Szerző:(X) - Fotó:frisss.hu • 2017. július 28., péntek •
Harmincöt vagány megjelenésű, lendületes, elektromos meghajtású, környezetbarát roller húzott végig szerda délután Szombathely belvárosában. A Holdfény Liget új szolgáltatásával ismerkedtünk.
Az eMonsteRoller megérkezett Vas megyébe (is)

Csendesen suhanó járgányok és csupa vidám arc, vagány külső és a szabadság érzése mosolyogtatott meg fiatalt és időset egyaránt az Agora Művelődési és Sportház előtt szerda késő délután, ahol fiatal animátorok, középiskolások és egyetemisták mutatták be azokat az elektromos, széles kerekű rollereket, melyeknek az eMonsteRoller nevet adták a keresztségben. 

Kultúra, sport és turisztika együtt
A Holdfény Liget új szolgáltatását bemutató sajtóeseményen Parais István, az Agora MSH igazgatója nagyon jó ötletnek, a kultúra, a sport, a turisztika és az energiatakarékosság együttes jelenlétének nevezte az eMonsteRollereket, majd hozzátette, hogy a turisztikai társas szórakozás igényeit is kielégíti a környezetbarát és fiatalosan vagány eszköz.

Szőnye Péter ötletgazda, a Holdfény Liget ügyvezetője pedig azt hangsúlyozta, hogy az országban csak néhány hónapja van jelen az eMonsteRoller, amely most Vas megyébe is megérkezett. 

Célunk, hogy a durván féléves kalandparki szezont megnyújtsuk, mert, ha nincs túl hideg, akkor nyugodtan közlekedhetünk ezekkel az eszközökkel. Semmi mással nem összehasonlítható érzés az eMonsteRollerrel gurulni. Garantált a széles mosoly az arcon. Ilyen a szabadság élménye, mert ,,mindenünk a kaland a Holdfényligetben” – magyarázza Szőnye Péter, aki szerint a csapatépítések, az élményszerű kistérségi értékprogramok egyik meghatározó elfoglaltsága, eszköze lesz az új járgány.

A látványos bemutatót követően a teljes, 35 darab rollerből álló flotta ötös oszlopban felsorakozott, majd rövid eligazítás után megindult az Agora előtti térről. Szombathelyen egy nagy kört tettek a járgányok, közben érintették a Sugár utat, a 11-es huszár utat, a Csónakázó tavat, a Fő teret, végül visszaérkeztek a Sportház elé.

Mi is az az eMonsteRoller?
A hagyományos monsterrollerrel ellentétben az eMonsteRoller elektromos meghajtással is rendelkezik. 14 éves kor felett vezethető közúton, kerékpárúton. Végsebessége 35 km/h, de applikációval bármely sebesség beállítható.

Hatótávja akár 80 km is lehet. Érdekessége, hogy nem csak állva, hanem kényelmes pozícióban ülni is lehet a járgányokon, a pótüléssel együtt így ketten is utazhatnak, maximális terhelhetősége pedig 160 kg.

Használható aszfalton, térkövön, illetve murvás utakon egyaránt, a ballonos kerekek kiválóan csillapítják az egyenetlenségeket. Teljesen környezetbarát, hiszen konnektorról tölthető akkumulátorból nyeri az elektromos motor az energiát.

Hol próbálhatom ki?
Vas megyében a gyöngyösfalui Holdfény Ligetben, Kőszegen együttműködésben az Írottkő Natúrparkkal, a Tourinform irodában próbálhatók ki, illetve bérelhetők július 31-től az erollerek. Vezetett túrákra, de akár osztálykirándulásokra is lehet jelentkezni hamarosan és ezáltal úgy lehet megismerni a térség szépségeit, hogy közben elektromos rollert használunk.

Az új szolgáltatásról még több információ a www.holdfenyliget.hu weboldalon olvasható. Bármilyen felmerülő kérdés esetén a Holdfény Liget ügyvezetője, Szőnye Péter szívesen áll rendelkezésünkre telefonon, vagy akár e-mailben is az alábbi elérhetőségeken: 
Szőnye Péter ügyvezető, tel.: +36 30/2049-540, email: szonye.peter@holdfenyliget.hu

kapcsolódó galéria


közösség

további frisss

lap tetejére