Adventi koszorú mustrát tartottunk, és elképesztő darabokra bukkantunk Szombathelyen

Szerző: BP - Fotó:Hornyák Emőke • 2016. november 22., kedd •
Rénszarvasos, angyalkás, sünis, mindez csilli-villi extrákkal...
Adventi koszorú mustrát tartottunk, és elképesztő darabokra bukkantunk Szombathelyen

Épphogy eltűntek a polcokról a halottak napi koszorúk és mécsesek, máris átvették a helyüket szerte a városban a karácsonyi díszek és az adventi koszorúk. Kinéztünk a szombathelyi piacra, hogy képbe kerüljünk az idei trendekkel és árakkal. 

A koszorúkínálat nagyon vegyes, találunk extrémebb és egyszerűbb variációkat is. Egy közepes, puritánabb darab néhány gyertyával és csipetnyi csillogással, nagyjából 2500-3000 forintba kerül.

Ha flancolni akarunk, akkor borsos árat kell fizetnünk az ünnepi hangulatért.  Az legfrankóbban dizájnolt asztali díszek, nagyjából 6500 forinttól kezdődnek. Ezek között nem csak koszorúk vannak, most egészen más a trend.   

"Nagy divatja van az úgynevezett, adventi ládikóknak. Ezeken külön kis világokat lehet megjeleníteni szobrocskákkal, apró karácsonyi kiegészítőkkel. Emellett keresettek idén a kötött ruhába burkolt koszorúk is " - mondta el az egyik eladó. 

A színek terén hatalmas a választék. Ugyanez igaz a kiegészítőkre, amikből szintén rengeteget találunk. A saját készítésű adventi koszorúnknak pedig csak a fantázia szabhat határt.

kapcsolódó galéria


közösség

további frisss

lap tetejére