A szépségszalon, aminek lelke van

frisss.hu • 2016. július 28., csütörtök •
Megnyílt a Vénusz Beauty Studio, ahová nemcsak szépülni érdemes menni, hanem spirituálisan feltöltődni is.
A szépségszalon, aminek lelke van

Mégis mitől más a Vénusz Beauty Studio, mint egy másik szépségszalon? –merül fel a kérdés. „Nem minden szépségszalon ugyanolyan”- állítja Seprenyi Fanni a hely tulajdonosa, mert ő a megálmodása óta olyan beauty studiót akart nyitni, aminek lelke van.

„Ezért különösen fontos volt, hogy olyan kollégákat válasszak magam mellé, akik szintén ugyanígy gondolkodnak. Szeretném ha ide a vendégek nem csak megszépülni, hanem lelkileg feltöltődni is járnának. Úgy gondolom, ha valaki valamit észből csinál, az az emberek eszéhez szól, ha valaki szívből, az bizony a szívéhez. Mi mind szívből dolgozunk, a mai világban csak így lehet.

Alapvetően spirituális beállítottságúak vagyunk, de egy kicsit jó pszichológusok is lettünk, hiszen a mindennapi gondokat is kibeszélhetik magukból a vendégek, úgy, hogy közben szépülnek is. Fontos, hogy az önértékelésüket is visszaadjuk, tanácsokkal látjuk el őket: mitől lehetnek magabiztosabbak, nőiesebbek, elragadóbbak. Elsőre persze belülről kell megszépülni. Mentorom, Jákob Zoltán sokat segített a Vénusz-brand kialakításában, neki most is köszönetet kell mondanom. Kolléganőimmel magunk festettük ki a szalont, mi rajzoltuk rá a falakra az általunk fontosnak tartott idézeteket, amik teljes egészében elgondolkodtatóak. Ezek vagyunk mi”

„Ha madarat szeretsz, égbolt légy, ne kalitka” (Szabó T. Anna)

A Vénusz Beauty Stúdió egy hely a nagy álmodóknak. Jelenleg egy jósnőből, manikűrösből és masszőrből áll a csapat, de most is keresnek új kollégákat. Bátran jelentkezhet fodrász, kozmetikus, pedikűrös is, ha úgy gondolja, beleillik a csapatba.

Seprenyi Fanni vezeti az itteni jósdát, ahol nemcsak a jövendő titkaiba ad betekintést, hanem lelki feltöltődést is nyújt a vendégeknek. Fanni ezen kívül átok levétellel, mágiával, jóslással is foglalkozik. Bejelentkezni a +36 70 429 89 24-es telefonszámon lehet.

Radicsné Kovács Anett masszőrtől három féle masszázst is igénybe lehet venni. Az indiai fejmasszázs az egyik leghatékonyabb srtesszoldó masszázsok közé tartozik, melyet csak Anett alkalmaz Szombathelyen. Nevével ellentétben csak a fej tartozik ide, hanem a hát felső része, a karok átmozgatása, a fejbőr és a nyugtatató arcmasszázs is része ennek a masszázsfajtának. Ez nagyon erős méregtelenítő hatással bír, sőt egyszerre nyugtatatja az idegrendszert és ugyanakkor frissít is. Javallott a nehezen tanuló gyerekeknek is, vagy az egyetemistáknak vizsgaidőszakban, hiszen frissíti a fejet, serkenti a gondolkodást.

A lomi-lomi masszázst másnéven szeretet masszázsnak is hívják, ami a Hawaii-szigeteki őslakosok specialitása. Érzésre hasonló, mint amikor a tenger hullámai lágyan ringatják a testet. Erős a lelki hatása, mert nemcsak nyugtat, hanem a rég eltemetett sérelmeket, problémákat oldja.  Anett több vendégén tapasztalta, hogy a masszázs végén egy megmagyarázhatatlan boldogság önti el őket.

A talpreflexológia pedig egy kínai eredetű masszázs, amit bárkinek bátran ajánl.  Stresszoldó és méregtelenítő hatása van, hiszen az akupunktúrás pontokra hat. Bejelentkezni a +36 20465 00 08-as számon lehet.

Ha egyedi manikűrt keres, aki Bakó Dorina Lucát érdemes választani. Tavasszal kezdett manikűrrel, műköröm építéssel foglalkozni. Vendégeit tanácsokkal is ellátja, mi éppen az aktuális körömdivat, és lényeges, hogy nem készít két egyforma körmöt. Elmondta, hogy idén nyáron a neon színek a megkeresettebbek és a sellőpor, ami nagyon feldobja a körmöket. Bejelentkezni hozzá a Facebook-oldalán lehet.

Vénusz Beauty Studio elérhetőségei:

Szombathely, Uránia udvar

Facebook-oldal

Telefonszám: +36 70 429 8924

Nyitva tartás:

10-19 óráig

 

közösség

további frisss

lap tetejére