A „Luxus nagykövete”Szombathelyen

H.Maja • 2015. április 13., hétfő •
Több, mint 20 éve folyamatos sikertörténet a Trend Optikáé, érthető, hogy az elismerés sem maradt el.
A „Luxus nagykövete”Szombathelyen

A Nagyidai Zoltán által életre hívott Trend Optika alapító tagja és tulajdonosa is az első magyar Optikus Zrt.-nek, mely mára több, mint 71 taggal, üzlettel büszkélkedhet.  Az ország legdinamikusabban fejlődő optikus hálózatának tagjai olyan magasan képzett látszerészek, akik evidenciának tartják a minőségi termékek értékesítését és a legmagasabb színvonalú szolgáltatások biztosítását ügyfeleik számára.

Trend Optika csoport itt, Szombathelyen a belvárosban két helyen, emellett Hévizen, Keszthelyen, Győrben, Miskolcon, Egerben, sőt még Tiszaújvárosban is megtalálható. Sikerének egyik alapvető kulcsa az állandó szemész szakorvosi jelenlét, melyet nálunk Dr. Csák Adrienn, Dr. Gáti Éva, és Dr. Nagy Zoltán biztosítanak. A régióban egyedülálló, a Semmelweiss egyetemmel közösen végzett szűrővizsgálati rendszer lényege, hogy preventív módon, a szemfenéki vizsgálatoknak köszönhetően jelentősen csökkenthető a cukorbetegségek szemészeti szövődményeinek esélye.

Pár hete rendkívüli elismerésben részesült a Trend Optika, ugyanis a világ legnagyobb szemüvegkeret forgalmazó cégétől, az olasz Luxotticától elsőként vehette át a „Luxus nagykövete” díjat. A cím odaítélésénél meghatározó szempont a megfelelő kiszolgálás, kínálat, vizsgálják az eladási technikákat és természetesen az üzletnek tükröznie kell azt a nemzetközi szinthez mért luxust, ami a díj alapját szolgálja. A díjátadásra Budapesten került sor.

                                        

Számtalan világmárkát megtalálhatunk a Trend Optika üzleteiben, többek között a Ray-Ban, Bvlgari, MaxMara, Gucci, Hugo Boss, Dolce&Gabbana, Christian Dior, Marc Jacobs, MarcByMarcJacobs, Prada, Prada Sport, Oakley, Versace, Tag Heuer, Emporio Armani, Vogue, Tommy Hilfiger, Carrera, Retro, Guess, Fendi, Police, Givenchy, Flair legújabb modelljeit. A legújabb, tavasszal megjelent kollekció

Michael Kors

nevéhez kötődik. A világszerte ismert divattervező kollekciójára jellemző a letisztult elegancia, az egyediség, a tökéletes minőség és luxus.

A Trend Optika valamennyi forgalmazott márkájának kínálatban szerepel a teljes női-férfi, optikai keret és napszemüveg választék.

kapcsolódó galéria


közösség

további frisss

lap tetejére