Vereség Soroksáron

sd • 2020. szeptember 16., szerda •
Félidőben még a Haladás vezetett az NB II-es labdarúgó bajnokság hétközi fordulójában, ám ahelyett, hogy az első félidőben eldöntötte volna a meccset, a végén mégis pont nélkül maradt.
Vereség Soroksáron

Az első perctől kezdve elkapta a Hali a fonalat Soroksáron. Medgyes 18. percben esett találatával viszonylag gyorsan vezetést is szerzett a Szombathely, ami szemmel láthatóan megfogta a vendéglátókat. Az első 45 percben igazán veszélyes helyzete sem volt a Sorinak, a Haladás viszont kétszer is szétforgácsolta a kapufát.
A második félidőre megtáltosodott a Soroksár, hamar sikerült egyenlíteniük, mi több, még egy kis csihipuhira is futotta már az erejükből, kár, hogy ennek Devecseri itta meg a levét - piros lap, emberelőnyben a hazaiak. A Hali több mint fél órát volt kénytelen emberhátrányban játszani. Egyre másra alakította ki ziccereit a hazai csapat, a zöld-fehérek azonban állták a sarat, de sajnos nem a lefújásig. A 90. percben Erdélyi sarokkal juttatta a labdát a vasiak kapujába, eldöntve ezzel a mérkőzést.

SOROKSÁR SC–SZOMBATHELYI HALADÁS 2–1 (0–1)
Szamosi Mihály Sporttelep, 400 néző. Vezeti: Zierkelbach Péter (Georgiou Theodoros, Horváth Zoltán)
SOROKSÁR: Abu – Kópis (Bene, 85.), Gengeliczki (Szerető, 44.), Valencsik, Pászka – Gyömbér – Csernik (Erdélyi, 66.), Huszák, Derekas, Korozmán – Lovrencsics B. Vezetőedző: Lipcsei Péter.

HALADÁS: Verpecz – Kelemen (Schimmer, 57.), Devecseri, Bosnjak – Tóth D., Holdampf, Jancsó (Mocsi, 61.), Kiss B., Németh M. – Szalay, Medgyes (Rácz F., 75.). Vezetőedző: Mátyus János.

Gólszerzők: Medgyes (0–1) a 18., Korozmán (1–1) az 55., Erdélyi (2–1) a 90. percben

Kiállítva: Devecseri (kakaskodásért) az 58. percben

közösség

további frisss

lap tetejére