Vastyúk is talál gólt - női teremfocitorna

szróbert • 2014. február 09., vasárnap •
A címben szereplő hívó szavakkal rendezték meg az Aranylábú Vastyúkok Sportegyesülete amatőr női kispályás teremfoci tornáját. A mérkőzéseket február 8-án, a Hermann Ottó Szakközépiskola tornatermében játszották le a megjelent csapatok.
Vastyúk is talál gólt - női teremfocitorna

A tornán Alsóság (Celldömölk), az Aranylábú Vastyúkok (Sárvár), Kópháza, Mersevát, Nagysimonyi, Nárai, Pecöl, Rábatótfalu, Vép, Zanat (Szombathely) 4+1 fős csapatai mérték össze tudásukat.

Jobb Szilvia, az Aranylábú Vastyúkok Sportegyesülete elnöke (a fotón 13-as mezben) a frisss.hu-nak a helyszínen nyilatkozott: "Hagyományt szeretnénk teremteni, hiszen tavaly Gyöngyöshermán-Szentkirályon már rendeztünk egy tornát. Az idei focitorna anyagi hátterét pályázaton nyert forrás biztosította számunkra, ebből tudtuk az 1-3. helyezettet is díjazni." 

A meccsek két csoportban zajlottak, majd a csoportonkénti 2-2 továbbjutó játszotta le az elődöntőket, és ezután jött a döntő. Az Aranylábú Vastyúkoknak kitűnően sikerültek a csoportmérkőzések, hiszen a Pecölt 3-0, a zanati lányokat 5-0, míg a vépieket 3-2 arányban győzték le.

Aztán az elődöntőt 3-0-ával abszolválták a Celldömölk ellen, de a végső győzelmet mégsem sikerült megszerezniük. A Rábatótfalu ellen ugyanis 1-1 lett a vége, és a mindent eldöntő hétméteresekkel kikaptak a sárvári leányzók.

 

 

közösség

további frisss

lap tetejére