Újpest: Karol Mészáros a lila-fehéreknél folytatja

NSO • 2019. június 11., kedd •
Karol Mészáros személyében NB I-es rutinnal rendelkező középpályást szerződtetett az Újpest – adta hírül kedden a hivatalos honlapján a lila-fehér labdarúgócsapat.
Újpest: Karol Mészáros a lila-fehéreknél folytatja

„Számomra nagyon nagy megtiszteltetés, hogy Magyarország egyik legnagyobb múltú csapatához igazoltam, főleg azért, mert apukámnak az Újpest a kedvence, egészen kicsi korától. Így természetesen én is tudom, hogy milyen múltja van az Újpestnek, és nagyon boldog vagyok, hogy itt lehetek. Szeretnék hamar beilleszkedni, és szeretném sikerekhez segíteni a csapatot” – idézi a klubhonlap Karol Mészárost, aki az előző idényben a Haladásban futballozott, és korábban a Puskás Akadémia, valamint a DVSC játékosaként is szerepelt a magyar élvonalban.

A korábbi U21-es szlovák válogatott hazájában a Slovanban mutatkozott be a felnőttek között, 86 mérkőzésen 14-szer talált be az ellenfelek kapujába a pozsonyi alakulatban, ez idő alatt részese lehetett két bajnoki címnek is – írja az újpesti honlap a 70-es számot kapó, 175 cm magas, 25 éves labdarúgóról.

közösség

további frisss

lap tetejére