Szerdán ismét pályán a kézilabdázók

• 2020. november 17., kedd •
A Magyar Kézilabda Szövetség tájékoztatása szerint folytatódhat valamennyi bajnokság, a mérkőzéseket zárt kapuk mögött kell megrendezni.
Szerdán ismét pályán a kézilabdázók

Ennek fényében az SZKKA szerdán a DVSC Schaeffler csapatát fogadja. Bár a legutóbbi Dunaújvárosi KKA elleni hazai bajnoki után kiderült, hogy az ellenfél játékosai között többen is megfertőződtek a koronavírussal, ennek ellenére a legutóbbi tesztelés mindenkinél negatív eredményt hozott, ami a klub járvány elleni védekezését, intézkedéseit dicséri - olvasható a klub honlapján.

- Természetesen a lehető legkomolyabban vesszük a járványügyi előírások betartását, hiszen az egészség az első és legfontosabb. Folyamatosan figyeljük a csapatot, a játékosokat és minden tőlünk telhetőt megteszünk a fertőzés terjedésének elkerülése érdekében. Eddig senkinek nem voltak tünetei, de ezt igazolták is a SARS-CoV-2 PCR-tesztek eredményei. A védekezésünket mindenképp dicséri, hogy az eddig elvégzett összes teszt során eddig egyetlen pozitív eredmény született, még az első tesztelésnél - tájékoztatott Unger Péter megyei sportfőorvos, járványügyi felelős, az SZKKA csapatorvosa. Hozzátette: az szombathelyi csapat tagjai, játékosai, szakmai vezetői szigorú szabályok szerint élik mindennapjaikat. Folyamatosan otthoni karanténban vannak, kizárólag csak az edzésekre és a mérkőzésekre hagyhatják el lakóhelyüket.


Forrás: szombathelyikezilabda.hu

közösség

további frisss

lap tetejére