Szenner Szabina országos bajnok lett a SZOESE színeiben

• 2020. október 13., kedd •
Másodosztályú országos bajnokságon szerepeltek a Szombathelyi Egyetemi SE tornászai, akik csapatban az ötödik helyet érték el.
Szenner Szabina országos bajnok lett a SZOESE színeiben

Egy évvel ezelőtt versenyeztek utoljára a SZoESE női tornászai. A vírushelyzet miatt elmaradt az őszi megmérettetés, ezért is nagy lendülettel készültek a csapat tagjai. Sajnos „visszaversenyző” tornászaik munkahelyi elfoglaltságaik miatt lemondták a szereplést, illetve két hallgató nem tudta vállalni a felkészülést az extra egyetemi terhelés miatt.

Az 5/3-as (5 versenyzőből a 3 legjobb eredmény számít) csapatversenyre ezért csak négy fővel tudtak kiállni. A felkészülést a SZoESE azzal is támogatta, hogy lehetőséget biztosított arra - ahogy eddig is –, hogy a plusz edzéseket vállalva, de versenyfeltételek mellett tudjanak felkészülni a sportolók.

A csapat tagjai közül volt, aki maximálisan jól, volt, aki több kisebb rontással versenyzett. Sajnos a pontozás nem minden szeren volt reális. Az akarat, a hozzáállás és a motiváltság azonban mindenkinél dicsérendő.

A pécsi Szenner Szabina először versenyzett a SZoESE színeiben, és egyből országos bajnok lett ugráson. A 37 fős egyéni összetett versenyben pedig a 9. helyezést szerezte meg. A hét csapatot felvonultató országos mezőnyben az 5. helyezést érte el a csapat.


forrás: szoese.hu

közösség

további frisss

lap tetejére