Sportos hétvége Katus Atillával

EB • 2012. szeptember 19., szerda •
Pénteken este Gencsapátiban Katus Attila zárja, másnap reggel pedig ő nyitja Vépen azt a családi sportnapot, melyet Eu-s forrásból rendeznek, s melynek célja az egészséges életmód, a mozgás fontosságának népszerűsítése.

Katus Attilával lehet tornázni

Legyen a sport minél szélesebb körben elterjedt szabadidős elfoglaltság- hívta fel a figyelmet Déri Tibor EB tag, a „Mozdulj Szombathely!” Egyesület sajtótájékoztatóján. Apropóját az adta, hogy a „Programok a minőségi szabadidő eltöltés és az életminőség javítása” érdekében kiírt pályázaton 3 millió forintos támogatáshoz jutott az egyesület.

Pénteken délután három órától Gencsapátiban, szombaton reggel fél tíztől pedig Vépen kezdődik a családi sportnap. A hivatalos köszöntők után step óra, Zumba és Gymnastick erősítő órák lesznek. Gencsen Katus Attila zárja a napot, másnap pedig ő indítja majd.

A rendezvényeket életmód tanácsadás, egészségügyi mérések kísérik, de kóstolhatunk majd biolekvárt is. Az órák ingyenesen látogathatóak, és a programon résztvevő, legtöbb pontot összegyűjtő családok ajándékban is részesülnek.

kapcsolódó galéria


közösség

további frisss

lap tetejére