Rangadó vár a Falcora

• 2021. január 26., kedd •
A remek erőkből álló, utóbbi hat mérkőzését megnyerő Alba Fehérvár érkezik ma este az Aréna Savariába.
Rangadó vár a Falcora

- Nehéz mérkőzés lesz az Alba ellen, egy jó csapatot raktak össze idén, erősek a palánk alatt, fizikális, jó meccsre számítok. A saját játékunkon kell változtatni, sokkal jobban el kell osztanunk a labdákat, csapatként jobban együtt kell működnünk. Ha a védekezésünk rendben lesz, akkor mennek majd a támadások is - nyilatkozta a mérkőzést megelőzőleg a klub honlapjának Benke Szilárd.    

A Sopron legyőzésével zsinórban hatodik sikerét könyvelhette el legutóbb az Alba, ráadásul közvetlen ellenlábasaik közül a Falco és a Paks is botlott meglepetésre. A fehérváriak 13 győzelemmel és 4 vereséggel az előkelő 2. helyen állnak a tabellán.

- Nagyon tiszteljük a szombathelyieket, az elmúlt években komoly szintet léptek, nem csak a hazai bajnokságban bizonyítanak folyamatosan, hanem a nemzetközi porondon is. A BL más kávéház, mint az NB I, a vasiak minden sorozatban megállják a helyüket – méltatta a szombathelyieket az Alba honlapjának Forray Gábor vezetőedző. – Az utolsó nemzetközi meccsükön is jól játszottak, az utolsó negyed utolsó percéig versenyben voltak a továbbjutásért, ami mutatja erejüket. Nem téveszt meg bennünket, hogy legutóbbi bajnoki meccsüket elvesztették, minden csapat életében akadnak ilyen napok, mi is szenvedtünk váratlan vereséget, előfordul, hogy nem sikerül semmi. Nyilván a keddi meccsen mindent elkövetnek a sikerért. Rajtuk van győzelmi kényszer, természetesen nyerni szeretnénk, úgy gondolom, erre lehet is esélyünk, ha nem egyénieskedünk, valódi csapatként funkcionálunk. Mindennek az alapja a jó védekezés, szeretnénk hatékonyan támadni is. Ha megvalósítjuk, amit elterveztünk, nyerhetünk az Aréna Savariában - fogalmazott a tréner.  

A kedd esti bajnoki rangadón 18 órakor dobják fel a labdát, a találkozót az M4 Sport élőben közvetíti.


fotó: falcokc.com

közösség

további frisss

lap tetejére