Nem jön szerdán az FTC

• 2020. szeptember 22., kedd •
Az első osztályú női kézilabda bajnokság következő hétközi szombathelyi találkozóját a Ferencváros kérésére elhalasztották.
Nem jön szerdán az FTC

Mint ismert, a Siófok és a Győri Audi ETO elleni hazai meccsek után szerdán egy újabb sztárcsapatot, a BL-induló FTC-Rail Cargo Hungaria együttesét látta volna vendégül az Aréna Savariában a Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia NB I-es csapata.

A szerdai Fradi elleni mérkőzés azonban elmarad, a vasi klub elfogadta a Ferencváros halasztási kérelmét. A fővárosiak szombaton Norvégiában léptek volna pályára Bajnokok Ligája mérkőzésen, ám a zöld-fehérek két játékosa a kiutazást követően pozitív koronavírus-tesztet produkált, ezért a Vipers Kristiansand elleni BL-meccset is elhalasztották.

A norvégiai szabályok értelmében a két pozitív tesztet adó Fradi-játékos Norvégiában maradt, a küldöttség többi tagja szigorú óvintézkedések mellett szombaton este utazott haza. A megérkezést követően rögtön tesztet végeztek el, aminek eredményéig mindenki karanténba vonult. Az FTC az ismert körülmények miatt halasztást kért az SZKKA-tól, amit biztonsági okokból természetesen elfogadtak a szombathelyiek. A mérkőzés pótlásának pontos időpontjáról később döntenek - tájékoztatta az SZKKA hivatalos honlapja.


fotó: szombathelyikezilabda.hu

közösség

további frisss

lap tetejére