Megszületett Bencze Tamás kisfia

frisss • 2013. április 11., csütörtök •
Megszületett Bencze Tamás, a Szova - Trend Optika KC vezetőedzőjének kisfia, Bencze Gergő. Az anyuka és Gergő is jól van. A csapat győzelemmel köszöntötte a Falco család legújabb tagját.
Megszületett Bencze Tamás kisfia

Tegnap délután jött a világra a Falco edzőjének kisfia Gergő, 3300 grammal és 50 centiméterrel. Kollégánk Farkas Benjámin a reggeli órákban a tegnapi Faclo győzelemről érdeklődött az edzőnél, aki kisfia mellől csak suttogva nyilatkozott és értékelte a tegnapi összecsapást.

- Még ki lehet esni, akkor lesz biztos a rájátszás, ha a következő fordulóban a Zalaegerszeget megverjük, akkor már az utolsó fordulóban nyugodtan mehetünk Sopronba. Az eredmények most még alakulhatnak úgy, hogy kiessünk, éppen ezért nem lesz tét nélküli a ZTE eleni összecsapás. Örülök annak, hogy győztünk, a mérkőzésen nagy részében a mi akaratunk érvényesült, de azon dolgoznunk kell, hogy azokban a szituációkban, amikor magabiztos előnybe kerülünk, ne legyünk könnyelműek. A Pécs jó csapat és tegnap ezt ki is használta, tálcán kínáltuk nekik ezeket a lehetőségeket. Amit felépítettünk azt 2 perc alatt leromboltuk, kezdhettük újra az építkezést. Ennek is volt pozitívuma, mindig meg tudtunk újulni, összességében megérdemelten nyertünk - nyilatkozta az edző. A győzelmet pedig kisfiának Gergőnek ajánlotta.

Mekkora előnyt jelent, hogy az alsóházban könnyebb mérkőzéseken, győzelmekkel edződtök a rájátszásra?

"Azt terveztük, hogy a felsőházba jutunk és ott aratunk győzelmeket, még ha nem is minden mérkőzésen. Lehet, hogy elcserélném ezt a mostani helyzetet néhány nehezebb mérkőzésre, de az élet úgy hozta, hogy az alsóházban kell játszanunk. Ki kell hoznunk ebből a helyzetből a maximumot és minden meccset meg kell nyernünk. Az, hogy most több lehetőséget kapnak a fiatalok az mindenképen jó, hiszen látszik kire lehet számítani a jövő évi keret kialakításánál. Megpróbálunk úgy felkészülni a playoffra - ahol lényegesen nehezebb meccsek várnak ránk-, hogy meg tudjunk felelni azoknak az elvárásoknak, amelyeket a szurkolóink és magunk is állítunk" - zárta az értékelést Bencze Tamás.

közösség

további frisss

lap tetejére