Magabiztos győzelmet aratott NB II-es női röplabdacsapatunk a KÖZGÁZ együttese ellen

• 2020. december 03., csütörtök •
A mieink 3:0-ra verték a Haladás Sportkomplexumban fővárosi riválisukat.
Magabiztos győzelmet aratott NB II-es női röplabdacsapatunk a KÖZGÁZ együttese ellen

Az első szett csupán 7-7-es állásig alakult szorosan, ugyanis azt követően elhúztak Mucsi Péter tanítványai, akik végül 25:15-re húzták be a nyitójátszmát.

A második etap viszont határozottan rosszul kezdődött: a fővárosiak kihasználva a mieink hibáit elhúztak 9:4-re. Szerencsére a folytatásban sikerült rendezniük Szendrődi Rebekáéknak a sorokat és így ez a szett is meglett, még pedig 25:20 arányban.

A harmadik felvonás elején fej fej mellett haladtak egészen 12:12-ig a küzdő felek. Ekkor azonban jöttek Sajben Lara remek nyitásai, melyeknek köszönhetően szabályosan lefagytak a vendégek.  Így a játszma 25:18-ra, míg a mérkőzés 3:0 arányban lett a Hali zsákmánya. Ezzel együtt persze a három bajnoki pont is itthon maradt.

Mucsi Péter: - Nehezebben lendültünk játékba, de amint megtaláltuk a ritmust, magabiztosabbá vált a csapat. Taktikailag érett játék hozta meg a győzelmet. Rengeteget dolgozunk az edzéseken, aminek az az eredménye, hogy eddig sikeres az együttesünk. Ehhez pedig nem csak a pályán lévők, hanem valamennyi kerettag hozzáteszi a magáét.


Haladás VSE-KÖZGÁZ SC és DSK 3:0 (15, 20, 18)

Haladás VSE: Csóka, Zoltán, Sajben, Blázsovics, Szendrődi, Németh B. Csere: Kiss D. (liberó), Varga Á. Vezetőedző: Mucsi Péter


Forrás, fotó: haladasvse.hu

közösség

további frisss

lap tetejére