Hat danos mester Dancsó Zoltán

• 2012. február 14., kedd •
Megszerezte a VI. dan mesterfokozatot 2012. február 11-én Budapesten a Kondor és Controll egyesület hatszoros világbajnoka Dancsó Zoltán , ezzel hazánkban és a WAKO világában is ő az egyedüli aktív kick box versenyző, aki sportolói eredményeinek köszönhetően büszkélkedhet ezzel a danfokozattal!
Hat danos mester Dancsó Zoltán

A képen balról: Zrínyi Miklós Szövetségi Kapitány, mesteredző, Dancsó Zoltán VI. danos mester, hatszoros világbajnok, Galambos Péter a Magyar Kick-Box Szakszövetség Alelnöke


A szombathelyi kick boxos Dancsó Zoltán megszerezte a VI. dan mesterfokozatot 2012. február 11-én Budapesten. A Kondor és Controll egyesület hatszoros világbajnoka ezzel hazánkban és a WAKO világában is az egyedüli aktív kick box versenyző, aki sportolói eredményeinek köszönhetően büszkélkedhet ezzel a danfokozattal!

Dancsó Zoltánt tavaly a szövetség az év legjobb kick boxosának választotta, ennek is köszönhető a meghívás a Nemzeti Sportszövetség díjátadó gálájára február 17.-én Gödöllőre. Az esemény különleges jelentőségű, hiszen a teljes a magyar sporttársadalom, a sportszakma véleményét tükrözi az eredmény. Az NSSZ tagsága, 75 országos sportági szakszövetség, 20 megyei sportszövetség, és sportszakmai civil szervezetek jelölései, valamint a sportszakma különböző területeit képviselő bizottság véleménye alapján kerülnek kiválasztásra a legjobbak.

Az alábbi kategóriában díjazzák a legjobbakat:

Az év sportolója 2011
Az év utánpótláskorú sportolója 2011
Az év edzője 2011
Az év sportvezetője 2011
Az év sportújságírója 2011
„A sportolók egészségéért” 2011

 

Dancsó Zoltánnal évértékelő interjút készített a Frisss.hu  tavaly év végén. A cikket itt olvashatja újra!

közösség

további frisss

lap tetejére