Győzött a Kispest a szombathelyi Szurkolók Kupáján! (képgalériával)

BB • 2013. február 17., vasárnap •
Elmaradt a várt közönség a Szombathelyen megrendezett V. Szurkolók Kupáján. A hangulat ennek ellenére jó volt, a csapatok közös kántálásokkal buzdították egymást, és sok gól landolt az ellenfelek hálójában. Kilenc csapat küzdött az elsőségért, a döntőt végül a kispesti Guardiola és a Haladás Szurkolói Kör játszotta, a győzelmet az előbbi csapat szerezte meg 1:0 arányban.

A csoportmérkőzések délelőtt 9 órakor kezdődtek a Haladás VSE Rohonci úti munkacsarnokában. A nap folyamán 1x13 perces meccseket játszottak az 5+1 fős csapatok, míg a 15:45-kor kezdődő döntő már 2x10 percig tartott. A kispályás labdarúgótornára 9+1 csapat nevezett. A szervező Haladás négy csapatot állított hadrendbe. A korábban ígért kettő kispesti csapatból végül csak egy érkezett meg. A Kecskemét és a Békéscsaba is visszamondta a találkozót.

A Frisss is képviseltette magát a Szurkolók Kupáján

A vasi médiaválogatott is elindult a versenyen és meglepetésre győzelmeikkel a továbbjutást is kiharcolták. A médiából csak egy 7 fős keret érkezett a Rohonci útra – ami jelentős hátrány volt a sorcserékre is képes gárdákkal szemben -, azonban így sem vallottunk szégyent! A médiaválogatott négy meccsből kettőt megnyert, egyet döntetlenre hozott és egy vereség is becsúszott az első körben. Ezzel az eredménnyel a csapat sokáig eljutott volna, azonban ügyes-bajos dolgaink miatt nem tudtuk vállalni a további szereplést. A csapat tagjai: Murai Szabolcs, a Westindextől, Unger Tamás, fotóriporter, valamint Unger Richárd, a Nyugattól, Tóth Gábor, a megyei napilaptól, Takács Gábor, a Király Sport Létesítménytől és Bikali Balázs, a FrisssFM-től.

A rendezvény  célja a szurkolótáborok közötti jó kapcsolat elmélyítése volt, s bizton kijelenthetjük, ez sikerült is. A csapatok sok esetben már ismerősökként, barátokként fogadták egymást, és néha közös kántálást, bíztatást megengedtek maguknak.  A szurkolói táborok plakátokkal, kifeszített mini-molinókkal készültek: az egyik legviccesebb talán az I. Pálinka Hadtest felirat volt.

A kispályás teremlabdarúgóbajnokság gólkirálya Sipos Norbert lett 5 góllal. A legjobb kapusnak a tamásiak hálóőrét választották.
 

A hivatalos végeredmény:

1. Guardiola
2. Haladás Szurkolói Kör
3. GWA
4. Hali Fans
5. Tamási
6. GKG
7. GWA Iron Y.
8. Alföldi Brigád


 

kapcsolódó galéria


közösség

további frisss

lap tetejére