Fontos információk a Haladás-Fradi előtt

szróbert-haladas.hu • 2014. február 18., kedd •
Február 22-én, szombaton 14 órakor a Haladás az FTC-t fogadja. A frisss.hu sajtótájékoztatón tudta meg, hogy a várva-várt Ligakupa mérkőzésre a jegy ára egységesen 800 forint, klubkártyával rendelkező szurkolóknak pedig 600 forint lesz, a bérletek természetesen érvényesek. A vendégszektorban a meccs napján nem lesz jegyértékesítés. A tavasz első tétmérkőzését a Sport1 közvetíti.
Fontos információk a Haladás-Fradi előtt

Vörös Csaba technikai vezető arról tájékoztatott, hogy Szombathelyen a LEGEA - HALADÁS boltban (Szombathely, Kossuth Lajos utca 20.) február 17-21-ig (hétfőtől-péntekig) 9-17 óráig árusítják a hazai és vendégszektorba érvényes jegyeket. A Haladás-stadionban a szokott módon, a Bartók Béla körúti vendégpénztárban csütörtökön és pénteken 15-19 óra között lehet hazai és vendégbelépőt vásárolni. Ugyanitt klubkártyát és a tavaszi szezonra szóló bérletet is árulnak. Elektronikus úton, online módon pedig a jegy.mlsz.hu weboldalon február 17-21-ig (hétfőtől-péntekig) árusítják a vendégszektorba érvényes jegyeket, a hazaiakat pedig még a mérkőzés napján is. Budapesten, a Fradi shopban február 19-21 között árulnak a vendégszektorba szóló belépőket az FTC munkatársai.

A RENDŐRSÉG KÉRÉSÉNEK MEGFELELŐEN A MÉRKŐZÉS NAPJÁN - FEBRUÁR 22-ÉN - SEMMILYEN FORMÁBAN SEM LESZ A VENDÉGSZEKTORBA SZÓLÓ JEGYÉRTÉKESÍTÉS!!! Ezért a rendezők azt kérik a vendégszektorba igyekvő szurkolóktól, hogy akinek szombaton nem lesz jegye, ne induljon el a stadionba!

A február 14-i sajtóeseményen azt is megtudtuk, hogy a rendezők kötelessége, a sporttörvény adta joga, hogy azon szurkolók belépését megtagadják, akik nem a számukra kijelölt szektorba vásárolnak jegyet. A mérkőzés napján csak és kizárólag a hazai jegypénztárak nyitnak ki délelőtt 10 órakor. A stadionba a szurkolók beléptetése 12 órától történik.

A mérkőzésre a jegy ára egységesen 800 forint, klubkártyával rendelkező szurkolóknak 600 forint. A bérletek természetesen érvényesek a mérkőzésre – mivel nem akarunk tumultuózus jeleneteket, ezért azt javasoljuk, hogy bérleteket vásároljanak a szurkolók – tette hozzá Vörös Csaba.

A Hali-szurkolók számára kétféle jegyet árusítanak: tribün és álló tikettet. A szurkolónak tehát választania kell, honnan szeretné megtekinteni a találkozót. A tribün 2000 férőhelyes, ha az ide szóló jegyek elfogynak, utána már csak állóbelépőt lehet vásárolni. A tikettek mindenhová 800 (klubkártyával 600) forintba kerülnek. Érdemes kiváltani a klubkártyát, ami 500 Ft-ba kerül és örökös, s ezzel lényegesen rövidebb idő alatt tud jegyet váltani a szurkoló! Pénztáranként 3 jegy/perc sebességgel 6 pénztár fog működni.

Az MLSZ új kezdeményezéséről is értesült a frisss.hu, eszerint mind a 16 stadionban névre szóló jegyértékesítés fog történni. Az egységesítés értelmében mindenhol tudnak majd vendégjegyeket árulni. Ez lehet a jövő. A szemléletformálás célja, hogy elővételben vagy bérlet megvásárlásával jussanak belépőhöz a szurkolók. Ismeretes, hogy külföldön sincs meccsnapon jegyértékesítés, így tervezhető a biztonsági létszám is. Rá kell szoktatni a szurkolókat, hogy elővételben vásároljanak – hangzott el a Haladás sajtótájékoztatóján.

(fotó: haladas.net)

 

közösség

további frisss

lap tetejére