Falinaptáron pózolnak a Viktóriás csajok

HÁ • 2012. február 22., szerda •
Ismét megcsodálhatjuk a Viktória-Trend Optika Fc-s csajokat, mert a bevállalós női focicsapat újra elkészítette falinaptárát. A lányok szépek a képeken, ráadául első helyen állnak jelenleg a bajnokságban. A fotózásról és a női élvonal aktualitásairól a csapat managerét, egykori edzőjét, Markó Edinát kérdeztük.
Falinaptáron pózolnak a Viktóriás csajok

Ez lesz a negyedik naptár, amit a csapat elkészít, tehát nem egy újdonságról beszélünk. 2004-ben nyertük az első bajnoki címünket és a rá következő évben készítettük el az első fürdőruhás naptárat. Annak nagyon nagy sajtó visszhangja volt 2005-ben, amivel kiérdemeltük a legvagányabb női focicsapat címet. Az utána következő években inkább a szponzoroknak akartunk kedveskedni ezzel a naptárral. Az idei évben, hogy közösen segítsük egymást a főszponzorral, a lányok az ő szemüvegeiben pózolnak és természetesen a lányok kitűnő adottságaikkal próbáljuk a naptárat kicsit feldobni.

 Könnyen belementek a lányok a fotózásba?

Elsőként a Király sportlétesítmény öltözőjében fotózták őket. Itt nem volt semmilyen pikáns részlet, mégis ódzkodtak tőle, ugyanis volt, aki először vett részt fotózáson, de persze volt, aki már több naptáron is szerepelt. Nem fogadta mindenki kitörő lelkesedéssel. Ahogy viszont látták egymás képeit, kedvet kaptak hozzá. Akad olyan lány, aki a foci mellett modellkedik is és ő a rutinjával, bevállalósaságával húzta magával a többieket. Így a következő műtermi fotózásra már sokkal nagyobb kedvvel mentek. Az utolsó helyszínünk pedig a Pelikán Hotel wellness részlege volt. Oda természetesen nem jött el mindenki, de nem is volt kötelező. Arra kértem őket, hogy csak az jöjjön, aki fesztelenül tud pózolni a fotós kamerái előtt egy szál bikiniben és még élvezi is. Szép számmal eljöttek azért arra is, és én is úgy gondolom, hogy fantasztikusan sikerültek a képek.

Milyen  a manager szerep, hogy szoktad meg?

18 évig voltam a csapat edzője és 2011. júliusában megszületett a kisfiam. Az óta vagyok a csapat managere. A csapat része akartam maradni és amiben tudok segítek, ha más nem, hát itthonról próbálom a csajokat segíteni. Sajnos minden nap nem tudok ott lenni, de ami tőlem tellik, természetesen megteszem.

Mit gondolsz a csajok idei szerepléséről?

Nagyon jól állunk. Jobb helyen nem is lehetnénk, tudniillik első helyen áll a csapat, bár az alapszakasznak nincs még vége. Öt mérkőzés van még hátra. Megbeszéltük a lányokkal, hogy nagyon jó ez a pozíció, de ne bízzuk el magunkat. Úgy gondolom, az erősítéseket és a csapat motiváltságát látva, abszolút aranyérem esélyesek vagyunk.

közösség

további frisss

lap tetejére