Emléktorna helyett csak egy mérkőzést szerveznek

• 2020. szeptember 11., péntek •
Az Egis Körmend szeptember 12-én, szombaton, 18 órától fogadja a Sopron KC együttesét. Ezzel a találkozóval emlékeznek a csapatok egykori játékosukra, Mogyorósy Szilárdra.
Emléktorna helyett csak egy mérkőzést szerveznek

A körmendi klub tájékoztatása szerint a mérkőzésre érkezőknek a szabályoknak megfelelően maszkot kell viselniük. A csarnok bejáratainál testhőmérsékletet mérnek. 37 fokos testhőmérséklet felett a csarnokba való belépést nem engedélyezik. A beléptetést követően mindenki számára kötelező lesz a kézfertőtlenítés, ehhez ki fogjuk helyezni a szükséges fertőtlenítőszereket. Az intézkedések a megszokottnál több időt vesznek igénybe, ezért arra kérik a szurkolókat, hogy mindenki időben érkezzen a csarnokba.

Az egész csarnok területén kötelező lesz a maszkviselés, a nézők akkor vehetik azt le, amikor a helyüket elfoglalták. Az ülőhelyek esetében egy elfoglalt szék mellett kettőnek mindig üresen kell maradni. A szabadon hagyott székeket jelölni fogják. Az állórészeken – és ez igaz az uszoda feletti lelátóra is – legalább 2 méteres távolságot tartsanak egymástól a jelenlévők.

A klub fenntartja a jogot arra, hogy a beléptetést lezárja abban az esetben, ha az érdeklődés akkora lesz, hogy a további nézők érkezése miatt a fenti szabályok betartása már nem lenne lehetséges, így a mérkőzés megrendezése már nem lenne biztonságos. A büfében egyidőben legfeljebb 10 ember tartózkodhat, védőmaszkot viselve, a vásárlás idejéig. Az ott megvett árukat a nézőknek vagy a csarnokon kívül vagy pedig a helyükön kell elfogyasztaniuk.


Fotó: Egis Körmend Hivatalos Facebook oldala

közösség

további frisss

lap tetejére