Edzőt váltott a Haladás vetélytársa

• 2020. szeptember 08., kedd •
A tavaly még NB I-es, most pedig az NB II kieső helyén tanyázó Kaposvárnál a jövőben Waltner Róbert helyett Várhidi Péter irányítja a szakmai munkát.
Edzőt váltott a Haladás vetélytársa

A Vasas után Kaposváron is edzőváltásra szánta el magát a klubvezetés. Az NB I-ből való távozását követően máig keresi önmagát a Rákóczi annak ellenére, hogy a korábbi években valóságos diadalmenetnek örvendhetett a somogyi szurkolótábor.
– Hétfő délelőtt közös megegyezéssel szerződést bontottunk Waltner Róberttel – mondta a rakoczifc.hu-nak Takács Róbert, klubunk ügyvezetője. – A vezetőedzői posztot a következő időszakban Várhidi Péter tölti majd be, akivel egy plusz egy éves szerződést kötöttünk.

– Azzal kezdeném, hogy gratulálok Waltner Róbertnek, aki szenzációs munkát végzett az elmúlt időszakban Kaposváron – mondta Várhidi Péter, együttesünk újonnan kinevezett vezetőedzője. – Nem hinném, hogy sokáig marad kispad nélkül, hiszen letette a névjegyét a magyar labdarúgásban. A mostani feladatra rátérve: szeretettel várom a munkát. Ismerem a nehézségeket, tudom, hogy a csapat nem úgy szerepelt az elmúlt időszakban, mint azt elvárták volna. Ezen megpróbálunk javítani. Azon fogunk dolgozni napról-napra, hogy kiegyenesedjen a csapat és a lehetőségei szerint a legjobban szerepeljen.

 Az új vezetőedző érkezésével a szakmai stábban nem történt más változás. A másodedzői feladatokat továbbra is Disztl László látja majd el, míg kapusedzőként Szűcs Lajos felel majd a hálóőrök munkájáért.


forrás: rakoczifc.hu

közösség

további frisss

lap tetejére