Botlottak a futsalosok

sd • 2021. január 20., szerda •
Bár a mérkőzés elején Dróthék hamar elhúztak 2 góllal, a Veszprém azonban visszajött a meccsbe.
Botlottak a futsalosok

A harmadik fogadta az éllovast Veszprémben, így borítékolható volt a parázs hangulat a találkozón. A házigazda vissza akart vágni az ősszel Szombathelyen elszenvedett 4:1-es vereségért, ennek tudatában lendületesen is kezdtek Tataiék, de Gyimesi állta a sarat. Szépen lassan átvette a játék irányítását a bajnokaspiráns, majd fölényét gólokra is váltotta. Előbb Gerencsér talált be Hajmási passzát követően, majd három perccel később ismét Hajmási tálalt remekül ezúttal Siposnak, aki kettőre növelte a Haladás előnyét. A továbbiakban el is dönthette volna a találkozót a Szombathely, ám a helyzetek rendre kimaradtak. Ahogy az ilyenkor lenni szokott, a kihagyott lehetőségeket büntette a Veszprém: a Pál-Komáromi összjáték révén előbb szépített, a félidő utolsó percében egy labdavesztést követően pedig egyenlített is Tatai találatával.
Szünet után kiegyenlített játék zajlott a pályán egészen a 29. percig, amikor Simic juttatta ismét előnyhöz a vendégeket. Nem sikerült azonban kihúznia kapott gól nélkül a végét a Halinak, Tatai a 39. percben állította be a végeredményt.  


Veszprém–Haladás 3:3 (2:2)
Veszprém, zárt kapuk mögött. V.: Tamási, Ibriksz, Imrő. Balaton Bútor FC

Veszprém: Spandler – Tatai, Boromisza, Pál, Rutai. Csere: Klcsó, Cseresznyés, Palvek, Fridrich, Komáromi, Montero, Bencsik Á., Fellembek. Edző: Németh Gábor.

Haladás VSE: Gyimesi – Darrier, Horváth P., Simics, Dróth. Csere: Homlok, Kovács, Nagy K., Hajmási, Sipos, Dávid, Gerencsér, Vas, Vidák. Edző: Calvo Rodriguez Juan Ramon.


fotó: Balogh Ákos / Napló

közösség

további frisss

lap tetejére