Bikinis csajok rúgják a bőrt a foci EB szüneteiben

HÁ • 2012. június 09., szombat •
Büntető, Nálunk a Foci! Európai Bikini Liga alcímmel indított műsort a VIASAT6 június 8-tól. A 2012-es lengyel-ukrán közös rendezésű Európa Bajnokság meccseinek szünetében csinos bikinis lányok 5 fős csapatokban rúgnak majd büntetőket a csatornán. A műsor célja, hogy a futballrajongóknak alternatívát nyújtson a stúdióbeszélgetésekkel szemben és könnyed, szemet gyönyörködtető szórakozásra leljenek 15 perc erejéig.

Az EB ideje alatt jelentkező műsorban a csoportmérkőzések alatt a lányok az adott napon pályára lépő nemzetek színeiben játszanak. A meccsek végeredménye a sportteljesítményükön múlik, és nem a hivatalos mérkőzések fényében alakul. A Büntető további különlegessége, hogy az Éden Hotelből megismert Levi új szerepben mutatkozik be. A kapusként Cipruson is játszó fiú, ezúttal játékvezetőként működik majd közre a meccseken.

Éden Levi - a műsorvezető

- Megkeresett a viasat, hogy lenne ez a műsor. Mint bíró-játékvezető kell közreműködnöm. A lányok nagyon csinosak és egy szál bikiniben büntetőket fognak rúgni. A feladatom, hogy betartassam a szabályokat velük. Egyel kisebb kaput használunk, mint a normál, ez az 5x2-es méret, valamint kilenc méterről rúgnak a csajok. El kell mondjam, hogy meglepően ügyesek voltak a lányok, pozitívan csalódtam bennük. - árulta e a Frisss.hu-nak a műsorvezető.

 

A műsort a SportKlubról is ismert szakavatott kommentátor, Horti Gábor fogja közvetíteni. - Ez sokkal komolyabb kihívás, mint egy negyvenöt perces mérkőzést kommentálni. Nyilván a nézők is más élményt kapnak, esztétikailag mindenképpen jobban járnak, különös tekintettel a felsőtestek kidolgozottságára. Nem kételkedem a lányok sportolói rátermettségében, de a műsor témájából adódóan a technikás játékosok mellett a látványban is fognak élvezetet találni a képernyő előtt ülők. – tette hozzá mosolyogva Horti Gábor.

közösség

további frisss

lap tetejére