Artner Tamás: megkérték és igent mondott

MO • 2013. április 25., csütörtök •
Meghosszabbították Artner Tamás a Haladás vezetőedzőjének és Székely Tibor másodedzőnek a szerződését. Sajtótájékoztatón írták alá a szerződést Tóth Miklós ügyvezető igazgató és Vörös Csaba technikai vezető jelenlétében.
Artner Tamás: megkérték és igent mondott

Az egy éves lejárt szerződéseket újabb egy plusz egy évre hosszabbította meg a Haladás képviseletében Tóth Miklós, Artner Tamással és Székely Tiborral. A szerződés aláírását, egy egy hónappal ezelőtti egyezség előzte meg. A tanács kérésére a vezetőedzőt kérik fel, hogy válassza meg segítőit, így ezt az elvet követően Artner Tamás kérte, hogy segítőivel is hosszabbítsák meg a szerződéseket. A vezetőség nevében, Tóth Miklós elmondta, hogy ők is elégedettek a stáb munkájával így kerül sor a szerződés aláírására.

A szombathelyi Haladásnál, jó szakmai munka folyik, eredményes a csapat, így továbbra is kérik a tulajdonosok Artner Tamás munkáját – tette hozzá Tóth Miklós.

A vezetőedző elsősorban megköszönte a tulajdonosoknak a bizalmat, mely az egész elmúlt év alatt érezhető volt és segítette a csapat munkáját. Hozzátette, hogy a segítői nélkül nem tudtak volna eredményes munkát végezni. Mind e mellett pedig nem nélkülözhetetlen a játékosok teljesítménye. Artner szerint ez a három dolog együtt adja a Haladás jó munkáját és teljesítményét. Hozzátette, hogy reméli eredményesen zárják ezt a szezont, melyre büszke lehet majd a csapat. A jövőre nézne elsődleges feladatnak tartja a vezetőedző, hogy nagyjából saját nevelésű kerettel, kiegészítve pár játékossal, kialakítsanak a Haladásnak egy olyan csapatot mely sikeres lehet. Az elkövetkezendő időszakban ez a keret alkalmas lesz arra, hogy olyat produkáljanak melyre az egész város büszke lehet. Továbbá Artner hozzátette, hogy az új Haladás Kft. megalakulása óta a haladás történetének legsikeresebb időszakát produkálta.

Székely Tibor röviden hozzátette, hogy örül, hogy részese lehet az itt folyó munkának, s a jövőben is azon lesz, hogy a csapat minél jobban teljesítsen.

Ezt követően Artner Tamás és Székely Tibor aláírta a következő évre szóló megbízását.

közösség

további frisss

lap tetejére