A Király kapusiskolától a Bayer Leverkusenig

Frisss • 2013. július 16., kedd •
A Király Gábor Nemzetközi kapusiskola minden táborát követően a szakmai stáb kiválasztotta a legjobb kapust - olvasható a szervezet közleményében. A tavaszi turnusból Varga Szabolcs, míg a négy nyári táborokból Horváth Brúnó, Kovács Harald Engelbert, Balogh Péter és Mester Bálint utazhat ki két napra edzeni a Bayer Leverkusen.
A Király kapusiskolától a Bayer Leverkusenig

A hétvégén az 1860 München csapatával Király Gábor lejátszotta utolsó edzőmérkőzését a festői szépségű ausztriai Zell am Seeben. Az ellenfél korábbi együttese, a Bajnokok Ligájában induló Bayer 04 Leverkusen volt. A „főpróba” a münchenieknek igazán jól sikerült, ugyanis 2:1-re nyertek. Ugyanakkor nem csak az eredmény miatt marad emlékezetes a találkozó Király Gábornak.

– A mérkőzés után átadtam a leverkuseni kapusedzőnek, David Thielnek a tavaszi és nyári kapusiskolák legügyesebb labdarúgóit tartalmazó listáját. Az eseményről egy közös fénykép is készült. Daviddal abban maradtunk, hogy átnézi csapata programját, később pedig még egyeztetünk, hogy mikor mehetnek ki a srácok két napra a Bayer Leverkusenhez edzeni. Az előzetes tervek szerint augusztusban hárman, míg novemberben ketten utaznának el a Rajna parti városba.

A kiválasztott kapusok listája:
Tavaszi turnus: Varga Szabolcs – Balatonlelle
Nyári I.: Horváth Brúnó - Haladás VSE
Nyári II.: Kovács Harald Engelbert - DVSC-DLA
Nyári III.: Balogh Péter - Videoton
Nyári IV.: Mester Bálint - Illés Akadémia

 

közösség

további frisss

lap tetejére