A kéziseken múlik mikor jön haza Pars

Frisss • 2012. augusztus 07., kedd •
Londonban egyik programról a másikra szalad. Épp sietett elhagyni az olimpiai falut, amikor a Frisss Fm utolérte Pars Krisztiánt. A Londoni Olimpián aranyérmet nyerő szombathelyi kalapácsvető az Egy perc sport című műsorban elárulta: a magyar kézilabda válogatott nagy rajongója, így ha továbbjutnak a szerdán délben kezdődő Izland elleni nyolcaddöntő mérkőzésen Mocsai Lajos tanítványai, úgy Krisztián Londonban marad szurkolni nekik. A Pars Krisztiánnal készült interjút feltöltöttük az oldalra!

Rekedt a hangja, nagyon boldog és egyik programról a másikra rohan Pars Krisztián. Folyton cseng a telefonja, szüntelen fogadja az elismerő szavakat.  A Szombathelyen  élő sportoló visszajáró vendég a Frisss Fm műsoraiban, így természetes volt, hogy most is  szívesen adott interjút  az olimpiai bajnok kalapácsvető.

Pars Krisztián az Olimpia előtt is vendég volt a Frisss Fm szerkesztőségében

M. Horváth Nóri megtudta, hogy épp várják már vagy 10 perce, csak nem tud elindulni az oimpiai faluból, mert hol a telefonja, hol valaki személyesen állítja meg egy kis csevejre, gratulációra.

"Felemelő, csodálatos érzés fent állni a dobogó legfelső fokán. Beérett Pali bácsi munkája" - nyilatkozta a szombathelyi atléta, aki vagy 9-én, vagy 10-én vagy 11-én jön haza Szombathelyre. Érkezése csak a magyar férfi kézilabda válogatotton múlik...

Hallgassa meg a Frisss Fm által készített interjút:

közösség

további frisss

lap tetejére