A Haladás színeiben folytatja Hatos és Ligeti

EB • 2013. február 07., csütörtök •
Sikerült az egyesületnek újabb négy évre, 2016. december 31-ig szerződést kötnie kiemelt sportolóival. Így a zöld-fehérek berkein belül sportol továbbra is Hatos Gábor és Ligeti Dániel- számolt be Kovács Előd, a HVSE elnöke.

Veréb István, a birkózók elnöke örömét fejezte ki, hogy a nehéz anyagi helyzetben lévő klub őket választotta. A fiúknak több ajánlatuk is volt, de inkább a nevelő egyesületüknél maradtak- emelte ki. Az edző reméli, sok dicsőséget hoznak még Szombathelynek.

Számomra nem volt igazán kérdés, hogy elmenjek-e más egyesületbe. Hívtak, meghallgattam az ajánlatokat, de egyrészt az itthoni sokkal kecsegtetőbb volt, másrészt az embernek a szíve ide húz- kommentálta az eseményeket az olimpián harmadik helyezést elért Hatos Gábor. Nem szándékozom más egyesületben befejezni a pályafutásomat- tette hozzá.

Hasonlóan vélekedik Ligeti Dániel is. Maradásom elsősorban Veréb István személyének köszönhető. Nagyon komoly ajánlatot kaptam, de úgy gondolom, az egyesület kompenzálta azt annyira, hogy nyugodt szívvel maradjak- fogalmazott.

A sajtótájékoztató után a felek ünnepélyesen aláírták a következő négy évre szóló szerződést.

közösség

további frisss

lap tetejére