A Haladás elvitt egy pontot Kecskemétről

MTI • 2013. augusztus 24., szombat •
A Kecskemét nem bírt a szervezetten játszó Haladással, így 1-1-es döntetlen született a labdarúgó OTP Bank Liga ötödik fordulójának pénteki nyitómérkőzésén.
A Haladás elvitt egy pontot Kecskemétről

Fotó: nemzetisport.hu

OTP Bank Liga, 5. forduló: KTE-Phoenix-Mecano-Szombathelyi Haladás 1-1 (1-0)

Kecskemét, 2000 néző, v.: Szabó Zsolt gólszerzők: Forró (26.) illetve Fehér (49.) sárga lap: Rajczi (31.), Forró (74.) Mogyorósi (90.) illetve Iszlai (14.), Devecseri (17.), Nagy G. (20.), Gyurján (86.), Ugrai (88.)

Kecskemét: Antal – Mogyorósi, Póti, Karan, Varga – Nagy P. (Gréczi 84.), Vukasovic, Savic, Bulajic (Patvaros 57.), Forró (Leo 76.) – Rajczi

Haladás: Rózsa – Schimmer (Simon 73.), Devecseri, Guzmics, Bosnjak – Fehér, Iszlai (Gyurján a szünetben) – Nagy G., Radó, Németh (Kalász a szünetben) - Ugrai

Az első félidőben a mezőnyben és a kapu előtt is határozottabb Kecskemét megérdemelten jutott egygólos vezetéshez. A félidőben Artner Tamás kettős cserével próbálta meg feltüzelni csapatát, amely sikerült is, ugyanis a szombathelyiek a fordulást követően már jóval többet támadtak és egyenlítettek is. A hajrában az eredmény már nem változott.

 

TOP

közösség

további frisss

lap tetejére