A győzelem alapja a javuló védekezés

Szerző: frisss.hu Fotó: Haladás VSE • 2018. március 06., kedd •
Magabiztos játékkal 37:25 arányú győzelmet aratott a Marcali VSZSE otthonában a Szombathelyi Haladás NB I /B-s női kézilabdacsapata. A vasi zöld-fehérek folytatják a felzárkózást a középmezőnyhöz.
A győzelem alapja a javuló védekezés

Egyértelműen esélyesként lépett pályára a kiesés elől menekülő Marcali otthonában a Haladás női kézilabdacsapata. Ennek megfelelően remekül kezdték a derbit a szombathelyiek. Főként a jó kapusteljesítménynek és a határozott védekezésnek köszönhetően a félidőben már 16:10-re vezettek a gyors indításokból rendre betaláló vasiak. A mérkőzés koreográfiája a második játékrészben sem változott, így végül a papírformának megfelelően magabiztos, 37:25 arányú győzelmet arattak a zöld-fehérek, akik közül Simsik Cyntia volt a legeredményesebb 9 találattal. Külön örömre ad okot, hogy a hosszú sérüléséből felépült Guttyán Adrienn is jó játékkal tért vissza.
Győzelmének köszönhetően a tabellán a Haladás egyre inkább felzárkózik a középmezőnyhöz és eltávolodik az alsóbb régióktól.

A mérkőzés jegyzőkönyve:
Marcali VSZSE-Szombathelyi Haladás 25:37 (10:16).
Marcali, 70 néző, vezette: Mizsák, Schmidt
Szombathely: Putz – Simsik 9, Kozma 6, Szabó J. 3, Kaposvári 2, Baranyai 1, Sebestyén 5. Csere: Márkus, Dudora (kapusok), Guttyán 1, Takács I. 6, Gerencsér 2, Kiss 2. Edző: Berendi Antal, Kovács László

 

közösség

további frisss

lap tetejére