Rúzsa Magdi a Karneválon

Frisss • 2013. június 07., péntek •
Idén 14. alkalommal rendezik meg a Savaria Történelmi Karnevált Szombathelyen. A szervezők most tudatták, Rúzsa Magdi is koncertet ad.
Rúzsa Magdi a Karneválon

A vasi megyeszékhely 2000 éves történelme kézzel foghatóvá válik, emellett kézművesek árulják portékáikat, mutatványosok kápráztatják el a látogatókat, és hastáncosok ejtik rabul a szíveket.

A hangulat fokozása érdekében minden évben kiváló zenészek vendégeskednek Szombathelyen. Az idei karnevál legnépszerűbb koncertje minden bizonnyal Rúzsa Magdié lesz. Az Artisjus díjas énekesnőt még a 2006-ban ismerte meg az ország. A Megasztár 3. szériájának megnyerését követően 2007-ben pedig Európa színpadára lépett, hiszen ő képviselte hazánkat az Eurovíziós Dalfesztiválon. Helsinkiben az előkelő 9. helyezést szerezte meg előadóként, és bezsebelhette a legjobb dalszerző díját, melyet a szakmai zsűri ítélt oda.

Rúzsa Magdi napjaink egyik legelismertebb énekesnője, aki - a szombathelyi hallgatóság legnagyobb örömére - 2013. augusztus 24-én látogat majd el a Savaria Történelmi Karneválra, hogy a Borok utcájában adjon élő koncertet.

A Szervezők a részletes programról folyamatosan beszámolnak a www.savariakarneval.hu portálon, és hivatalos Facebook-oldalukon!

közösség

további frisss

lap tetejére