Emlékkoncert Cipő tiszteletére az idei Szigeten

Frisss • 2013. július 31., szerda •
Cipő emlékkoncert lesz a Sziget fesztivál mínusz egyedik napján. Az idén elhunyt Bódi László emlékének tiszteletére olyan neves magyar előadók éneklik majd a Republic slágereit, mint Charlie, Nagy Feró vagy az Omega együttes.
Emlékkoncert Cipő tiszteletére az idei Szigeten

Fotó: life.hu

Augusztus 5.-én este 7órától négy órán keresztül hallhatják a Szigetre látogatók a Republic és Cipő nagy slágereit. Az idén elhunyt dalszerző-énekes emlékére rendezett, több órás szuper koncerten olyan kiváló magyar előadóművészek lesznek jelen, mint a Bikini, Bródy János, ByeAlex, Charlie, a Compact Disco, az Első Emelet, Fenyő Miklós, Gerendás Péter, Müller Péter Sziámi, Nagy Feró, az Omega, a Pál Utcai Fiúk, Halász Judit, Hooligans, Jávori Fegya, Keresztes Ildikó, a Magna Cum Laude, Tolcsvay László és a United és természetesen a Republic együttes. Előzetes információk szerint a felhangzó dalok mellett archív filmfelvételek lesznek láthatók a színpadon.

Szép Fruzsinától, a Sziget programigazgatójától megtudtuk továbbá azt is, hogy az est két műsorvezetője Boros Lajos és Bocskor Gábor lesz majd. A koncert gerincét Régi Republic és cipő slágerek feldolgozása magyar előadók által adja majd. A napokban már elkezdődtek a próbák, melynek eredményét augusztus 5.-én láthatják az érdeklődők a Szigeten.

TOP

közösség

további frisss

lap tetejére