Ismerős Arcok koncert az MSH-ban!

frisss.hu/agorasavaria.hu • 2016. október 17., hétfő •
Ismerős Arcok koncert az MSH-ban!

Az Ismerős Arcok zenekar 1999 óta van jelen a magyar könnyűzenei életben. Rendszeres szövegírói-zeneszerzői munkájával, nagyszámú közönséget vonzó koncertjeivel népszerűsíti, tudatosítja az egyetemes magyar kultúra szeretetének fontosságát. A jelenkor divatzenei irányzatának alternatívájaként kínálja azt a - kizárólag az Ismerős Arcokra jellemző izgalmas és magával ragadó - zenei hangzást és az egyedi tartalommal bíró gondolatokat, amely kiemeli az együttest a kortárs magyar rockzene táborából.

A letisztult, kifinomult és precízen kidolgozott dallamvilágot Nyerges Attila értékes gondolatai emelik arra a magas szintre, amely évek óta jellemzi az Ismerős Arcok zenei munkásságát. Zenéjükben a hagyományos rockzenei hangzás mellett felfedezhetők a blues, a jazz, a pop és a világzene stíluselemei is. Dalaik témái között a legjellemzőbb gondolatok a család és a hazaszeretet, kultúránk, értékeink tisztelete és megóvása, valamint a közösségben való létezés fontossága.

Valamennyi szerzeményük a hat művész lelkének zenei lenyomata.

A zenekar tagjai:

Nyerges Attila - ének, gitár
Práder Vilmos - gitár, ének
Leczó Szilveszter - billentyűs hangszerek
Galambos Nándor - basszusgitár
Kovacsik Tamás - dobok, ütőhangszerek
Tánczos István - szaxofon, ének

Jegyár:

Elővételben: 2.500 Ft
Szent Márton kártya kedvezménnyel (csak elővételben): 2.125 Ft
A koncert előtt a helyszínen: 3.000 Ft

Jegyek elővételben válthatók:

személyesen az AGORA - Jegyirodában (Március 15. tér 5., tel.: 20/502-9351, Nyitvatartás: H-P 9.00-17.00 és Szo 9.00-13.00), illetve
online a jegy.agorasavaria.hu oldalon.

Időpont: 2016. október 20. / 19:00

Helyszín: AGORA - MSH

 

TOP

közösség

további frisss

lap tetejére