Follow The Flow és Horváth Tamás – Jön a Szombathelyi Szüreti Fesztivál!

Szponzorált tartalom • 2019. október 02., szerda •
Neves fellépők színesítik az idei Szombathelyi Szüreti Fesztivál programkínálatát: színpadra lép az Ocho Macho és a Hooligans is.
Follow The Flow és Horváth Tamás – Jön a Szombathelyi Szüreti Fesztivál!

A Vasi Skanzenbe szervezett Szüreti Fesztivál három napja alatt összesen 22 előadó lép majd színpadra. Október 4-én este 18:30-tól Horváth Tamás produkcióját láthatja és hallhatja a közönség. Horváth Tamás mindössze 16 éves volt, amikor elindult a Megasztárban. Ekkor az élő show-ba nem került be, ám egy évvel később a Csillag Születik tehetségkutató műsorban 7. helyezést ért el. A verseny után HT3 néven alapított zenekart, 2011-ben pedig Raullal kezdett közös munkába. 2017-ben felbomlott a formáció, és tudatosan koncentrált önálló karrierjének beindítására, év végén meg is nyerte a Sztárban sztár 5. évadát; nyereményét a Heim Pál Gyermekkórház számára ajánlotta fel. Ezután bejutott a Meggyfa című slágere A Dal 2018 döntőjébe is. Tavaly nyáron A Nagy Duett 6. évadát megnyerte duettpárjával, Balázs Andreával, idén pedig először tagja a szeptember 1-jén indult Sztárban Sztár leszek! szórakoztató tehetségkutató zsűrijének.

Horváth Tamás után 20:00-tól a Petőfi Zenei Díj 2018-on az „az év felfedezettje” kategóriában nyertes Follow The Flow áll majd színpadra. A háromtagú együttest 2016-ban alapították; a köztudatba a Nem tudja senki című számukkal viharos gyorsasággal robbantak be. Tavaly ősszel jelölték őket a 2018-as MTV Europe Music Awards-ra, mint Legjobb magyar előadó, amit szintén megnyertek, így ők képviselték Magyarországot a bilbaói díjátadón.

Október 5-én este a retroé lesz a főszerep: a Splash, a Hip Hop Boyz, a Happy Gang, Peat Jr, DJ Szatmári feat. Jucus, Erős vs. Spigiboy és Spy the Ghost repítenek majd vissza minket a ’90-es évekbe.

Október 6-án a színpadot többek között Kis Grofó uralja majd, aki 2006-ban kezdett bele az éneklésbe. A No roxa áj (2012), illetve a Bulibáró (2015) című dalai többmilliós nézettséget értek el a tartalommegosztó csatornákon. Őt követi a 2003-ban, Kőszegen alakult együttes, az Ocho Macho, akik minden bizonnyal most is fergeteges bulit csapnak majd. A nap, és ezzel együtt a fesztivál a Hooligans koncertjével zárul majd.

A könnyűzenei koncertek mellett napközben gasztroprogramokon vehetünk részt a helyi borosgazdák közreműködésével, valamint a legszebb és legfinomabb termékekből válogathatunk a kézműves vásáron. A Szombathelyi Szüreti Fesztivál igazi családi kikapcsolódás lehet, melyen kicsik és nagyok egyaránt jól érezhetik magukat.

Jegyinformációk és jegyvásárlás ide kattintva, a Facebook-esemény ide kattintva, míg az esemény hivatalos weboldala ide kattintva érhető el. 

TOP

közösség

további frisss

lap tetejére