Ezek a filmek a legnagyobb hőségben is felpörgetnek

frisss.hu • 2017. június 28., szerda •
Ezek a filmek a legnagyobb hőségben is felpörgetnek

Savaria Mozi

Június 29-én és július 1-jén, 2-án, 4-én és 5-én 17.45-kor
1945 (12) 91'
Magyar filmdráma

Június 29-én és július 1–5-ig 14.00-kor

Verdák 3 (6) 109'

Amerikai családi animációs film

A legendás Villám McQueen egyszer csak ráeszmél, hogy partvonalra szorították imádott sportágának szélsebes ifjú versenyzői. Hogy ismét régi dicsőségében tündökölhessen, egy lelkes fiatal szerelő, Cruz Ramirez segítségéért folyamodik, aki tudja, miként lehet McQueen újra nyerő. A néhai Hudson Doki tanításai által is erősítve a #95-ös verda egy bajnok szívével bizonyítja a Szelep Kupa legjelentősebb futamán, hogy még nem áldozott le a napja! 

Június 29– július 5-ig 17.40-kor

Transformers- Az utolsó lovag (12) 160'

Amerikai sci-fi akciófilm

AZ UTOLSÓ LOVAG szétzúzza a Transformers sorozat alapmítoszát, és átírja azt, hogy mit is jelent hősnek lenni. Az emberek és az alakváltók háborúban állnak, és Optimusz Fővezér nincs többé. Jövőnk megmentésének kulcsa a múlt titkaiba van temetve, a Transzformerek rejtélyes földi történelmébe. Világunk megmentése egy valószínűtlen szövetség kezében van, melynek tagjai Cade Yeager (Mark Wahlberg), Űrdongó, egy angol Lord (Sir Anthony Hopkins) és egy oxfordi professzor (Laura Haddock).

Június 29-én 11.00-kor és 16.00-kor, június 30–július 5-ig 14.00-kor és 15.50-kor

Gru 3 (6) 90’

Amerikai animációs kalandfilm

Amikor Gru és újdonsült felesége, Lucy képtelenek legyőzni az emberiséget fenyegető legújabb gonosztevőt - az egykori gyerek tévésztárt, aki a 80-as évek megszállottja, és Balthazar Brattnek hívják -, megalázó módon kirúgják őket az Anti Gonosz Ligából. A minyonok azt remélik, Gru megragadja az alkalmat, és visszatér a bűn útjára, de amikor Gru világossá teszi, hogy már visszavonult mindettől, akkor a minyonok felmondanak, és elindulnak a saját fejük után. 

Június 29–július 5-ig 16.00-kor

Vuk (6) 84’

Magyar animációs film

Június 29-én, július 1-jén, 2-án, 4-én és 5-én 19.30-kor és 21.20-kor és június 30-án és július 3-án 20.30-kor

Elválaszthatatlanok (16) 100’

Olasz dráma

Daisy és Viola ikrek, mindketten gyönyörű tizennyolc éves lányok. Az egyetlen gond, hogy testük egy pontján a csípőjüknél össze vannak nőve, vagyis születésüktől fogva sziámi-ikrekként élnek. Mindketten nagyszerűen énekelnek, így helyi rendezvényeken, esküvőkön, születésnapokon lépnek fel. Lényegében ezzel ők tartják el az egész családjukat. Az egyik fellépésük után találkoznak egy orvossal, aki megvizsgálja őket, és megállapítja, hogy az ikrek műtéttel szétválaszthatók. Látszólag ez egy jó hír, ám ennek a családban mégsem örül mindenki. 

Június 30-án 14.00-kor

Hupikék Törpikék – Az elveszett falu (6) 89’

Amerikai családi animációs film

Június 29-én és július 1–5-ig 20.30-kor és június 30-án 20.00-kor

Nyomd, bébi, nyomd (16) 113’

Angol-amerikai akció-vígjáték

Bébi (Ansel Elgort) első ránézésre ártatlan, mint egy ministránsfiú. Hallgatag, odavan a jó zenéért, és egy helyes csajért (Lily James). Csak munka közben táltosodik meg - de akkor képtelenség utolérni, és nem is nagyon ajánlatos megpróbálni. Ugyanis Bébi bankrablók sofőrje: a legprofibbak is szeretnek rablás után vele menekülni, mert aki mellette ül a kocsiban, biztonságban érezheti magát. 
De egy akció rosszul sül el, és a srácnak attól kezdve nem a zsaruk elől kell menekülnie, és nem mások bőrét menti. Doc, a félelmetes bandafőnök (Kevin Spacey) tűzött ki a fejére vérdíjat. És aki neki nem adja meg az elsőbbséget, az jobb, ha inkább megpróbál egy másik országban leparkolni... 

Iqor filmklub

Július 3-án 18.00-kor    

A Karib tenger kalózai- Salazar bosszúja (12) 129'

Amerikai-ausztrál kalandfilm

 

TOP

közösség

további frisss

lap tetejére