Akusztik koncertek az Agorában

frisss.hu • 2016. május 15., vasárnap •
Akusztik koncertek az Agorában

Az AGORA Szombathelyi Kulturális Központ a 16 állomásból álló – CSEH TAMÁS PROGRAM támogatásával megvalósuló – „Szerda esti akusztik” koncertsorozatának utolsó 3 eseményéhez érkezett. Olyan nagy neveket köszönthetünk a színpadon, mint Leskovics Gábor, akit A Pál Utca Fiúk első és a Kiscsillag zenekarból már mindenki ismerhet. Itt lesz Beck Zoli és zenekara, a 30Y. Valamint eljön Pély Barnabás is 2 fantasztikus zenész társával, akik 2011 óta „B the first” néven futnak a hazai zenei életben.

Figyelem! Az utolsó koncert kedd estére esik!

KONCERTEK:

Május 18. szerda 20.00, AGORA – MSH

LESKOVICS GÁBOR (PUF, KISCSILLAG)

– Szerda esti akusztik

Leskovics Gábor a Pál Utcai Fiúk frontembere és a Kiscsillag frontember mögötti frontembere. Az első frontember, aki alternatív rock zenekar élén megtöltötte a Budapest Sportarénát.

Életében eddig kétszer csinált akusztikus estet. Ez lesz a harmadik. A megjelenés kötelező!

Május 25. szerda 20.00, AGORA – MSH

30Y – KOCSMAKONCERT

– Szerda esti akusztik

Hallottál már 30Y dalt borospoharakon vagy cefréshordón? Most majd kiderül.

A zenekar ezúttal eddigi tizenöt évének egészéből válogat, nem csupán azokból a dalokból, amelyeket eleve akusztikus hangszerekre írtak. Időnként nem csupán a zenekar dolga lesz a zenélés, hanem a közönségé is. A zenészek borospohárral a kezükben kényelmesen hátradőlnek, hogy meghallgassák közönségük bizonyára nagyszerű előadását. Persze zenélnek is!

Május 31. kedd 20.00, AGORA – MSH

B THE FIRST

– KEDD esti akusztik!!!

„2011. augusztusában egy barátokkal töltött borozgatós éjszakán megszületett bennem az elhatározás, hogy végre szólókarrierbe kezdek. Sokakban felmerülhet a kérdés, hogy miért? A választ nem a pohár alján találtam meg, hanem önmagamban a kertben ülve egy akusztikus gitárral a kezemben.

Bármilyen dalt kezdtem játszani átjárták a pillanatnyi érzéseim. Rájöttem, hogy eddig nagyon sokat alkalmazkodtam mindenkihez, ami szakmai, és lelki fejlődésem szempontjából jó volt, de most már a saját utamat is kell járnom.

Innen már „könnyű” volt!:-) Elektromos gitár, torzítók, effektek, vocoder, stúdiófelvétel, Rock meg egy csipetnyi Blues, és két fantasztikus zenész (Péterfi Attila, basszusgitár, Kottler Ákos, dobok) , akik elhatározták, hogy az életük egy részét most arra áldozzák, hogy én megvalósítsam önmagam.”  (Pély Barnabás)

A koncertek helyszíne: AGORA – Művelődési és Sportház, aula

Belépő a koncertekre:

·         elővételben 1.000 Ft

·         a helyszínen 1.300 Ft

Elővétel:

AGORA – Jegyiroda (Március 15. tér 5., tel.: 20/502-9351), illetve
online a jegy.agorasavaria.hu weboldalon

A koncertek a Cseh Tamás Program támogatásával valósulnak meg.

TOP

közösség

további frisss

lap tetejére