Stílusos tippek, hogy igazán édes legyen a Valentin nap

Dreaming by Deli, Fotók: zara.com, mango.com, laperla.com • 2018. február 12., hétfő •
Kezdődik a visszaszámlálás. Sokan nem tartják számon, de a többség azért nem veti meg a romantikát ezen a napon. Kovács Deli stílustanácsadó most ebben is egy kis segítséget adott nekünk!
Stílusos tippek, hogy igazán édes legyen a Valentin nap

Február 14-én nem csak a Bálintokat ünnepeljük, hanem ekkor szinte minden pirosba és rózsaszínbe borul, hiszen Valentin-nap alkalmából a szerelmesek is ilyenkor kedveskednek egymásnak kisebb-nagyobb meglepetésekkel. Adunk néhány tippet apró ajándékokhoz, randi szettekhez és ahhoz, hogy miben csábítsuk el partnereinket a hálószobában!

Talán az urak segítségére is lehetünk, hogy mivel lepjék meg a párjaikat. Természetesen nem kizárólag tárgyak formájában lehet kifejezni a szeretetet és szerelmet, hanem egy kedves szó, figyelmesség olykor sokkal többet ér. A hölgyek szeretik, ha kényeztetik őket! 
 

 

Ha a tervek között szerepel egy romantikus randi is, akkor öltözékünkből ne felejtsük ki a piros színt. 

A nőiesebb stílus kedvelőinek ajánljuk ezt a piros ruhát, amihez szuper cuki kiegészítőket lehet párosítani. 
Akik inkább a nadrágos megoldást részesítik előnybe, nekik tuti befutó lehet egy fekete overál, ami egy különleges cipővel szintén rendkívül csinos. 
Ha ilyenkor sem szeretnénk lemondani az örök farmerről, akkor választhatunk egy gyöngyös darabot és hozzá a piros kabát remekül passzol. 
Azonban a három összeállítás darabjait kedvünkre kombinálhatjuk, hiszen a fekete és a piros kontrasztja klasszikus párost alkotnak.  

 

 

Most tényleg ne a kényelem legyen az első számú szempont. Vegyük fel a legszexibb fehérnemű szettünket és csavarjuk el párunk fejét.

 Garantáltan emlékezetes lesz ez a nap!

 

közösség

további frisss

lap tetejére